Mister D stigao u Kruševac

0
409

Mr. D, aplikacija za dostavu hrane, od danas je dostupna i u Kruševcu. Pored Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Kragujevca, Leskovca i Pančeva, i Kruševljani će moći da uživaju u ovom domaćem servisu, koji je pre samo tri meseca počeo sa radom.

„Jako sam srećan što smo mnogo brže od planiranog proširili dostupnost naše aplikacije. Kruševac je zaslužio kvalitetnu platformu za  naručivanje, a sa Mr.D je konačno i ima. Pripremili smo velike popuste do 50% u najboljim restoranima. Trenutno obavljamo usluge u osam gradova širom Srbije, i broj restorana sa kojima sarađujemo prešao je 1.000“,  rekao je komercijalni direktor Mr. D, Marko Stanković.

Domaćem servisu svakodnevno raste broj zadovoljnih korisnika, a najavljeno je i uvođenje loyalty programa koji će omogućiti dodatne benefite.

„Korisnici svakodnevno mogu pronaći brojne akcije i popuste. Omiljenu hranu trenutno mogu pronaći i na 50% popusta uz besplatnu dostavu do 12h. Međutim, ne planiramo da se zadržimo na tome. U narednom periodu, korisnicima ćemo omogućiti i dodatne benefite koje će ostvarivati kroz loyalty program koji planiramo da uvedemo“, dodao je Stanković.

Aplikaciju Mister D Local Food Delivery možete preuzeti sa App ili Play stora.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име