Новогодишњи музички времеплов: Сетите се неких од најлепших празничних песама и запловите у стара добра времена!

0
2375
Празнично време је доба велике носталгије, када се многи од нас присећају неких старих, добрих, заборављених тренутака… детињства или новогодишњих дочека и празовања са неким драгим људима.

muzički vremeplov

Сету нам најчешће изазову празничне песме које смо сви волели. Већ на прве тактове пробуде се успомене и донесу нека драга лица, врате нас временском машином у једно давно зимско доба. Како бисмо их отргли од заборава, припремили смо за вас најлепших 9 новогодишњих нумера.

Ако нисте окитили јелку, прави је тренутак да то учините уз звуке неке драге песме! Послушајте нашу плеј- листу, припремите себи топли напитак или вама омиљен зимски ужитак и уживајте!

Pročitajte i  Пророчанство последњег Тарабића леди крв у жилама: Почеће рат незамисливих размена, а сви ће желети да се склоне у Србију!

1. Снимљена давне 1990, сетиће вас на неке драге извођаче који нису више са нама и телевизију какву смо волели. А мелодија је толико певљива, да вам сигурно неће излазити из главе наредних неколико дана.

2. Повратак у детињство! Легендарна емисија Зврк и хор Земља снова одвешће вас у најлепше доба.

 

Pročitajte i  Тајна скривена у песми "Не ломите ми багрење": Сви мисле да је о Косову, али њено значење је дубље

3. Легендарни Милан Делчић Делча и његов бенд У шкрипцу снимили су својеврстан новогодишњи евергрин.

 

4. Нек нас спаја љубав без краја!

 

5. Дечији хор Чаролија увек нам пренесе лепу поруку: У поноћ када заспу сви/ пожели једну жељу ти/ да сви на свету прави поклон добију/ да се као деца радују.

 

6. Наши легендарни глумци и певачи поп музике извели су те 1998. једну од најлепших празничних песама. Пробудите носталгију и послушајте!

Pročitajte i  Славни глумац био уверен да се никад неће женити, а ОНДА ЈЕ СРЕО СРПКИЊУ! Због ње се посвађао са ПОРОДИЦОМ, а своју децу учи да причају на српском

 

7. Колибри су омиљени дечији хор који увесељава не само најмлађе, већ и старије. Ево како су то радили некада, када су и многи од нас још били деца!

 

8. Извођачи популарне музике ширили су новогодишње расположење и празнични дух те 2004.

9. Бивши чланови Операције тријумф, којих се сви радо сећамо, преносе нам дирљиве ноте из окићене Кнез Михаилове.

 

https://www.youtube.com/watch?v=q1InAILfpfg

Autor: K. M. Opanak

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име