Нагла промена времена доноси велике проблеме Србији: Скок температуре лоше ће утицати на хронично оболеле

0
245

Нагло отопљење у Србији доноси са собом многе неприлике.

Републички хидрометеоролошки завод издао је данас два упозорења – на нагло топљење снега и јак ветар.

На сајту РХМЗ истакнутон је да ће у већем порасту бити водостаји на Западној и Јужној Морави, са могућношћу да тај ниво прерасте ванредну одбрану од поплава, због чега су ови крајеви у приправности и како јављају надлежне службе, у приправности и за потенцијалну евакуацију. Тенденцију пораста у наредна четири дана ће имати и река Сава.

Pročitajte i  Како се правилно честита Васкрс: Христос воскресе, васкрсе, васкресе... Само два облика су прихватљива у нашем језику!

Према неким наводима требало би да се спремимо за абнормално висок скок температуре. У данима викенда предвиђа се да ће температура скочити и до 20 степени, а у недељу се очекује први прави пролећни дан ове године.

Очекиване метеоролошке прилике утицаће релативно неповољно на хронично оболеле особе. Посебна опрезност се саветује особама са обољењима респираторног система, срчаним и нервно лабилним болесницима.

Pročitajte i  Здрава сам, кућа ми је пуна, али срце празно: Одговор који јој је дао владика Николај заувек ће је ПРОМЕНИТИ

Реуматски болови, главобоља и нерасположење су могуће метеоропатске реакције.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име