Несумњиво је да је Владета Јеротић у 20. и 21. веку представљао једну од најутицајнијих личности које просвећују српски народ.

Владета Јеротић говорио је о многим животним темама, између осталог и о браку, разводу и васпитању деце.

Сведоци смо времена у коме свако гледа своје интересе, партнери нису спремни да се жртвују зарад брачне заједнице, а највише у том односу испаштају деца.

Pročitajte i  Звали су је "грешна" и "шугава" принцеза: Српском краљу нанела је велику срамоту због чега је ПРОТЕРАНА ГОЛА ИЗ СРБИЈЕ

Много пута могли смо чути др Јеротића како наглашава да децу подједнако треба да желе и муж и жена.

– Има храбрих жена које рађају децу, иако мушкарци неће брак.

Из свог психотерапеутског искуства, др Јеротић је говорио и о деци која одлазе чак у Америку да би упознала своје очеве.

Pročitajte i  Килограми се сами топе! Купус чорба по рецепту др Ненадића доводи до ВИТКЕ ЛИНИЈЕ У РЕКОРДНОМ РОКУ

– То никако није добро јер оставља извесна емосионална оштећења. Такође, у новије време, бележи се и пораст агресије међу суприжницима те у многим градовима имамо сигурне куће за жене, а у Нишу чак и за мушкарце. Спас је једино у вери.

Ако супружници не могу да нађу заједнички језик ни на који начин, развод брака је неминован, а др Јеротић саветује да то буде:

Pročitajte i  Владика Григорије открио шта мисли о хороскопу и онима који у њега верују: Заборавњају на једно!

– Ако је развод брака неминовност, најбоље је да се она догоди када дете има највише три године и да родитељи убрзо потом ступе у нове брачне заједнице.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име