Састојци:
600 грама свињског врата без коске
100 грама сланине
300 грама шампињона
две веће главице црног лука
алева паприка (и љута и слатка)
Припрема:
Лук исеците на ребарца и продинстајте на уљу, па додајте сланину.
У другој посуди на добро загрејаном уљу пропржите врат сечен на коцкице док се не ухвати корица.
Пребаците месо у лук са сланином, додајте млевену црвену паприку по укусу, мало воде и онда промешајте.
Затим ставите крупно сечене печурке и со по потреби.
Kувајте 10-15 минута.
Служите уз кромпир пире са кајмаком.
Pročitajte i Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->