Најједноставнији рецепт за подварак са сувим ребрима: Успеће чак и онима који никад нису правили ово јело

Ево најједноставнијег рецепта за подварак који ће лако направити и почетници. Подварак се најчешће припрема у зимском периоду и једно је од најпопуларнијих јела код нас. Само пратите кораке и добићете прави традиционални ручак.

Састојци:

1 главица киселог купуса
200 г суве сланине
200 г сувих ребара
1 већа кашика масти
млевена слатка паприка и туцана љута
ловоров лист
бибер у зрну
1 главица белог лука

Pročitajte i  Са манастирске трпезе: Посне макароне са туњевином готове за десетак минута

Припрема:

Kупус исећи на резанце, додати маст, сува ребра, туцану паприку, мало бибер, ловоров лист и сипати мало воде па динстати пола сата. Додати млевену слатку паприку и сецкан бели лук. Све промешати. Сипати у земљани лонац поређати суву сланину и пећи у рерни 40-50 мин. да се лепо запече.

Pročitajte i  5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Извор: Бакина и декина кухиња

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...