Најједноставнији рецепт за подварак са сувим ребрима: Успеће чак и онима који никад нису правили ово јело

0
551
Фото: Јутјуб/принтскрин

Ево најједноставнијег рецепта за подварак који ће лако направити и почетници. Подварак се најчешће припрема у зимском периоду и једно је од најпопуларнијих јела код нас. Само пратите кораке и добићете прави традиционални ручак.

Састојци:

1 главица киселог купуса
200 г суве сланине
200 г сувих ребара
1 већа кашика масти
млевена слатка паприка и туцана љута
ловоров лист
бибер у зрну
1 главица белог лука

Pročitajte i  Како да вам дете буде успешно до 30-те године: Смернице за васпитање српског психолога, које СВАКИ РОДИТЕЉ треба да прочита!

Припрема:

Kупус исећи на резанце, додати маст, сува ребра, туцану паприку, мало бибер, ловоров лист и сипати мало воде па динстати пола сата. Додати млевену слатку паприку и сецкан бели лук. Све промешати. Сипати у земљани лонац поређати суву сланину и пећи у рерни 40-50 мин. да се лепо запече.

Pročitajte i  Обичаји на Светог Јована: У поноћ предсказује се СУДБИНА - Једна ствар откриће све о вашем здрављу

Извор: Бакина и декина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име