Најјефтинији и НАЈМОЋНИЈИ лек за бубреге – За само ДВЕ недеље решава све проблеме

0
1895

Најделотворнији, а уједно и најјефтини лек за све оне који имају проблема са бубрезима је просо.

Ова јефтина житарица може да се нађе у било којој радњи здраве хране, а пошто се користи за лек треба купити најквалитетнију и по могућности – органску. Наиме, просо за две недеље решава проблем са болним бубрезима, избацује песак и уклања инфекцију.

Pročitajte i  Архивски снимак Драже Михаиловића на ОПТУЖЕНИЧКОЈ КЛУПИ: Погледајте ретки видео-запис суђења вођи четничког покрета и СВАЂУ у судници

Међутим, просо је одлична храна и за анемичне особе, а добра је намирница и све које мучи гастритис. О овој намирници се у последње време све чешће говори, а њена лековита дејства доказана су разним студијама.

Напитак за бубреге

Ставите увече 200 грама проса у дубљу посуду и прелијте са два литра воде. Ујутро полако процедите вишак беле воде коју просо није упио у посебну чинију.

Pročitajte i  Српска Венеција, градић са 7 језера: Најбоље место за освежење током лета

Ова вода се пије као лек током дана у количини која прија организму. После две недеље редовног конзумирањ воде добијене од проса бубрези би требало да буду у неупоредиво бољем стању, упала да нестане, каменчићи и песак да буду избачени, а бубрези регенерисани.

Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име