Smatra se da je ovo najjezivije proročanstvo Baba Vange: Niko ne želi da se obistini!

0
1176
Foto: Jutjub/printskrin

Iako se mnoga njena proročanstva nisu obistinila, ono što joj još uvek daje reputaciju jesu neki veliki događaji koji su se odigrali u prošlosti, a koje je ova Bugarka, kako mnogi veruju, uspela da predvidi.

Kao i pred kraj svake godine, proročanstva slepe bugarske proročice Baba Vange vade se iz fioke, a u onima za 2022. Vanga navodno predviđa novu pandemiju i invaziju vanzemaljaca na zemlju. Koje je događaje, kako se veruje, uspela da pogodi, gde je sve “omanula” i da li zaista treba da brinemo o njenim predviđanjima?

Pročitajte i  Teslino kršteno ime nije bilo Nikola: Ovo je dokaz o njegovom pravom imenu!

Slepa proročica preminula je pre 25 godina, ali je ostavila svoja navodna predviđanja za svaku godinu sve do 5079. godine, kada će prema njenim rečima biti smak sveta.

Iako se mnoga njena proročanstva nisu obistinila, ono što joj još uvek daje reputaciju jesu neki veliki događaji koji su se odigrali u prošlosti, a koje je ova Bugarka, kako neki veruju, uspela da predvidi.Da bismo pokušali da razumemo zbog čega se ceo svet bavi proročanstvima jedne babe iz sela u Bugarskoj, moramo da znamo kako je sve počelo.

Pročitajte i  Novogodišnja čestitka Duška Radovića je i dan danas NAJLEPŠA: Evo šta je poželeo svojim slušaocima!

Ko je baba Vanga?

Baba Vanga rođena je kao Vangelija Pandeva Dimitrova i odrasla je u bugarskom selu Strumica koje je u to vreme još bilo pod kontrolom Osmanskog carstva.

Sve u njenom životu izgledalo je normalno, sve dok je, kada je imala 12 godina, oluja nije podigla i bacila u vazduh.

Pročitajte i  Fatalna Srpkinja za kojom je LUDEO Keri Grant: Bila je lepša od Sofije Loren, Andrić ju je obožavao, a o njenom životu i dalje se priča

Ona je tada nestala, a kada su je roditelji pronašli posle nekoliko dana, već je misteriozno izgubila vid.

Vanga je rekla da je svoju prvu viziju imala tih dana kada je nestala, a kasnije je tvrdila da joj je vid zamenjen sposobnošću da predviđa budućnost.

Preminula je u 85. godini, 1996. godine, a i danas 25 godina nakon njene smrti i dalje je predmet interesovanja.

Izvor: Stil/Telegraf

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime