Najstrašnija izdaja sa Mosta ljubavi- Krio je od mene užasnu tajnu

0
789

Most ljubavi u centru Vrnjačke banje već godinama privlači turiste širom sveta. Sve je počelo od Prvog svetskog rata kada su svoju ljubav zaključali jedna učiteljica i mladi vojnik. Već na njihovom primeru pokazalo se da ljubav, iako zaključana na mostu, ne mora nikako imati srećan kraj (vojnik se na Krfu oženio mladom Grkinjom, a učiteljica je ostala da pati sama).

U prilog tome govori i ispovest Mile (26) iz Beograda, koja je doživela neverovatno razočaranje.

“On je bio moja prva ljubav, moje sve. Imala sam 16 godina kad smo se upoznali i sanjala sam o budućem braku i zajedničkom životu tokom te dve godine koje smo proveli zajedno. On je bio iz Bosne, ali nije mi bio problem da svakog vikenda putujem tamo.

Pročitajte i  Zašto je kralju Aleksandru zasmetala tvrđava Žrnov? Zbog gradnje Spomenika Neznanom junaku na Avali MINIRAN JE drevni srpski grad

Jednom prilikom sam sa bakom prolazila kroz Vrnjačku Banju i poželela da mu i na taj lep, simboličan način pokažem svoju ljubav. Nisam ni slutila šta on radi dok ja našu ljubav vezujem za most.
Nedugo nakon što sam se vratila iz Vrnjačke Banje, od sestre koja je takođe živela u Bosni, saznala sam strašnu istinu – moj dečko, kojeg sam gledala kao budućeg oca svoje dece, bio je homoseksualac, a sa mnom u vezi je bio samo da bi pred društvom imao devojku i jer nije smeo nikome da prizna svoje seksualno opredeljenje.

Pročitajte i  Kafanske anegdote o srpskim piscima: Nasmejaće vas kako su se nekad sa stilom šalili naši stari boemi

Nije me nikada ni voleo. Svi su govorili da sam lepa, i zato je mene odabrao. Kada sam mu sve to sasula u lice, nije imao hrabrosti ni da me pogleda u oči, samo je ćutao i gledao u pod.

Izašla sam iz njegovog stana i više ga nisam nikad videla, iako sam nekoliko puta dolazila u Bosnu. Nedavno sam čula da se oženio, tako da više ne znam šta je tu bila istina, ali ovaj katanac i dalje ovde stoji. Neka ga, i tako ničemu nije služio”, ispričala nam je Mila.
Čuvši naš razgovor sa Milom, ulični prodavac nam je dobacio:

Pročitajte i  Stvari koje NIKAKO ne smete raditi u 2020. godini: Navući ćete NESREĆU i BEDU

“Ovde se stvarno svašta dešava. Viču, svađaju se, plaču, traže katance, hoće da ih kidaju. Roman bismo mogli da napišemo”, otkrio nam je čovek.

Romantični ritual zaključavanja katanca sa ispisan imenima zaljubljenih na mostu podrazumeva da se jedan ključić baci u reku, a svaki od zaljubljenih čuva drugi.
Po uzoru na Most u Vrnjačkoj banji i Pariz je dobio svoj Most ljubavi, a odnedavno i u Ljubljani zaljubljeni su počeli da zaključavaju svoja srca na mostu preko Ljubljanice.

(Stil/Opanak.net)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime