Народни лек за хелико бактерију: Бол у желуцу нестаће за ТРЕН!

0
1004
472291150

Хеликобактерија се настањује у доњем делу желуца, а према подацима Светске здравствене организације половина становништва је заражена овом бактеријом. Уколико се не лечи на време, она може изазвати тежа здравствена обољења.

Хелико бактерија изазива локално запаљење слузокоже желуца, односно гастритис, а код неких особа које су инфициране овом врстом бактерије може доћи и до појаве чира на дванаестопалачном цреву и желуцу.

Pročitajte i  Одсекли су му руку и бацили је ПАЦОВИМА: Сурова СМРТ Гаврила Принципа и данас је обавијена велом тајни

Симптоми се код неких особа које су заражене бактеријом скоро и не испољавају, тако да бактерија може да буде настањена у организму деценијама, па и цео живот. Kод неких особа се временом одређени симптоми могу појавити. То све ипак зависи и од имунолошких својстава организма.

Најчешћи симптоми су:

Надутост стомака
Бол у желуцу
Мучнина
Лоше варење и пробава
Непријатан задах
Горушица

Хронични умор, несаница, анксиозност, депресија, такође, могу бити индиректни показатељи да се у организму настанила хелико бактерија.

Pročitajte i  Препознаће се све српске мајке: 30 реченица које иду на нерве свим ћеркама

Kако излечити хелико бактерију:

Kод повећане киселости корисно је ланено семе и сок од кромпира.

Ланено семе: 1 кашику ланеног семена прелити са 200 мл кључале воде. Поклопити и оставити да одстоји 2-3 сата. Процедити и узимати по 1 супену кашику пре сваког оброка. Тако добијена слуз има позитиван утицај на желудац, јер обавија зидове зелуца и умањује бол.

Pročitajte i  Хрвати и Босанци хрле у срце Шумадије због серије: "Мој рођак са села" довео у ОВО место преко 10.000 туриста

Сок од кромпира: За његову припрему узети 3 кромпира и исцедити сок из њих. Ако имате соковник, неће бити проблем. Ако немате, морате се потрудити. Добијени сок се конзумира по пола чаше пре оброка. Делује умирајуће за желудац и смањује бол.

Напомена: Пре употребе је најбоље је консултовати се са лекаром.

(Стил)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име