Nastup TOS na sajmu„ITF SLOVAKIATOUR 2022“ u Bratislavi

0
67

Na sajmu turizma „ITF Slovakiatour“ u Bratislavi, na kom Turistička organizacija Vojvodine i Turistička organizacija Beograda već tradicionalno objedinjuju predstavljanje turističke ponude Srbije posetiocima će se predstaviti i Turistička organizacija Srbije.

„ITF Slovakiatour“ koji će se ove godine održati u periodu od 28. aprila do 1. maja je najveći sajam turizma u Slovačkoj i jedan od značajnijih u centralnoj Evropi, koji okuplja preko 400 izlagača i koji poseti oko 75.000 posetilaca. Sajam ove godine prati i gastronomska izložbe „The Danubius Gastro“ kao i sajam automobila.

Pročitajte i  Najtužnija pesma Tome Zdravkovića inspirisana istinitom pričom: "A ja sam stigao na svežu humku, tek da položim buket belih ruža..."

Dolazak gostiju iz Slovačke u Srbiju svake godine dostiže svoj vrhunac tokom letnjeg period, a na sajmu u Bratislavi će se Turistička organizacija Srbije predstaviti sa novim sloganom „Srbija. Doživi!“ kako bi skrenula pažnju na ponudu koju Srbija ima tokom cele godine.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime