Не бацајте стари хлеб: Направите најсочнији и најфинији колач који сте икад пробали

Сваког дана бацамо остатке старог хлеба не знајући да од њега осим попаре, прженица и других сланих ђаконија за доручак може да се направи изврстан слатки специјалитет ког ће сви обожавати!

Прави се врло једноставно и доступан је свачијем џепу и свим домаћицама, па чак и почетницама у кухињи!

Ево како се припрема!

Pročitajte i  Посна пита са тиквицама и шампињонима: Обрадујте своје тело здравим оброком

Загрејте рерну на 175 степени Целзијуса. Хлеб стар један дан ломите на мање комаде и ставите у плех за печење. Преко хлеба прелијте истопљени маслац и суво грожђе.

У посуди помешајте јаја, млеко, шећер, цимет и ванилу док се не сједине сви састојци. Прелијте смесу преко хлеба. Хлеб изгњечите виљушком тако да буде у потпуности прекривен смесом.

Pročitajte i  5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Kолач пеците у претходно загрејаној рерни око 45 минута.

Савет плус: Овај колач можете испећи и у индивидуалним керамичким посудама за мафине, што ће вам олакшати послуживање, а имаћете и сјајну декорацију ако га послужите гостима!

Стил

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...