Izjavom na snimanju serije “Koreni” Nenad Jezdić ponovo oduševio sve: “Džaba nam obrazovanje kad polu-klinički slučajevi provode na televiziji 24 sata”

0
7386
Foto: Mondo TV/Jutjub printskrin

Legendarni glumac Nenad Jezdić svojim izjavama često je ukazivao na probleme koji su odraz stanja našeg društva. Bez dlake na jeziku, isticao je štetnost određenih sadržaja koje promovišu televizije sa nacionalnom frekvencijom. Na snimanju serije “Koreni”, još jednom izjavom uspeo je da probudi svest pojedinaca o tome da sami biramo šta želimo da gledamo i samim tim kakvi želimo da budemo.

Slavni glumac bio je vrlo kratak, ali u isto vreme direktan:

Pročitajte i  Sveti Petar Cetinjski DONOSI MIR i SLOGU: Na današnji dan ispoštujte OVE običaje i očekuje vas blagostanje
Foto: Mondo TV/Jutjub printskrin

„Džaba nam obrazovanje kad imaš taj jedan masovni paradoks. Imaš jedan masovni mediji koji se zove televizija, koji 12 časova od 24 vremena, provodi sa polu-kliničkim slučajevima, duhovnim izmetima, neću da sudim i to su ljudi kojima bi se takođe moglo pomoći, koji bi takođe trebali da dobiju neki savet da se pokrenu, da svoje živote usmere ka nekim plemenitim ciljevima“, rekao je Jezdić. I dodao:

Pročitajte i  Pretvorite sirotinjski ručak u specijalitet kuće: 7 jela od krompira za koja vam niko neće poverovati koliko ste novca dali za sastojke

“Moj sistem je da remetim sistem, ali u onom, plemenitom smislu. I namerno to kažem, moj sistem je da spajam nespojivo. Baš mi je drago što ja i snimam i što se bavim proizvodnjom… što sam i na traktoru i u automobilu… što sam u kostimu, što sam u radnom odelu. To je divan jedan sistem, ali je samo stvar toga šta si izabrao, šta hoćeš ti da budeš.

Pročitajte i  Kilogrami se sami tope! Kupus čorba po receptu dr Nenadića dovodi do VITKE LINIJE U REKORDNOM ROKU

U ostatku intervjua za “Mondo” Jezdić je “spevao” i svojevrsnu odu šljivi, gde je objasnio zbog čega je ona toliko značajna voćka među Srbima. Pogledajte u narednom videu:

Opanak, Mondo

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime