Изјавом на снимању серије “Корени” Ненад Јездић поново одушевио све: “Џаба нам образовање кад полу-клинички случајеви проводе на телевизији 24 сата”

0
7435
Фото: Мондо ТВ/Јутјуб принтскрин

Легендарни глумац Ненад Јездић својим изјавама често је указивао на проблеме који су одраз стања нашег друштва. Без длаке на језику, истицао је штетност одређених садржаја које промовишу телевизије са националном фреквенцијом. На снимању серије “Корени”, још једном изјавом успео је да пробуди свест појединаца о томе да сами бирамо шта желимо да гледамо и самим тим какви желимо да будемо.

Славни глумац био је врло кратак, али у исто време директан:

Pročitajte i  Најлепше поруке за Божић: Уз традиционално "Христос се роди" подарите пријатељима оригиналне божићне поздраве и жеље!
Фото: Мондо ТВ/Јутјуб принтскрин

„Џаба нам образовање кад имаш тај један масовни парадокс. Имаш један масовни медији који се зове телевизија, који 12 часова од 24 времена, проводи са полу-клиничким случајевима, духовним изметима, нећу да судим и то су људи којима би се такође могло помоћи, који би такође требали да добију неки савет да се покрену, да своје животе усмере ка неким племенитим циљевима“, рекао је Јездић. И додао:

Pročitajte i  Фатална Српкиња за којом је ЛУДЕО Кери Грант: Била је лепша од Софије Лорен, Андрић ју је обожавао, а о њеном животу и даље се прича

“Мој систем је да реметим систем, али у оном, племенитом смислу. И намерно то кажем, мој систем је да спајам неспојиво. Баш ми је драго што ја и снимам и што се бавим производњом… што сам и на трактору и у аутомобилу… што сам у костиму, што сам у радном оделу. То је диван један систем, али је само ствар тога шта си изабрао, шта хоћеш ти да будеш.

Pročitajte i  Моћ коју поседује Часни Крст Господњи: Због чега је он најсветији знак и симбол наше вере

У остатку интервјуа за “Мондо” Јездић је “спевао” и својеврсну оду шљиви, где је објаснио због чега је она толико значајна воћка међу Србима. Погледајте у наредном видеу:

Опанак, Мондо

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име