Savršeno leto u mioničkom kraju: Posetite Novu Banju Vrujci gde vas čeka veliki akva park, bazeni, lekovito blato i nezaboravna avantura

0
1126

Ako tragate za pravom letnjom avanturom, onda posetite Novu Banju Vrujci koja je smeštena u srcu Vrujaca, na svega 90-ak kilometara od glavnog grada, a samo 10 od Mionice.

Ovo mesto je glavna turistička atrakcija ove sezone, jer u njega svakodnevno pristužu gosti iz svih krajeva naše zemlje.

U prekrasnom prirodnom okruženju na površini od preko 5 hektara, nalazi se velelepni raj koji raspolaže izvorištima lekovite vode, banjskim kompleksom, spa centrom, i ono što je najvažnije za mlađe generacije, ali i sve ljubitelje vodenih vratolomija velikim akva parkom.

Pročitajte i  Izvor lekovite vode kod crkve Svete Petke na Kalemegdanu: Vernici ovde hrle po isceljenje

Bazenski kompleks poseduje 8 bazena koji su ispunjeni termalnom vodom koja se putem prirodnog pritiska kontinuirano obnavlja u toku dana, a preko noći se sva voda iz bazena prazni i puni novom. Temperatura u bazenima iznosi oko 30 stepeni, što omogućava savršeni užitak za sve kupače.

Naravno, pored uživanja u bazenima, svakako je neizostavno i lekovito blato koje je na raspolaganju svim posetiocima Nove Banje Vrujci.

Pročitajte i  Izvor lekovite vode kod crkve Svete Petke na Kalemegdanu: Vernici ovde hrle po isceljenje

Najmlađi gosti svoje vreme najviše vole da provode na vodenim atrakcijama u vidu tobogana različitih nagiba, boja i brzine. Ovo je pravi mali vodeni raj kako za decu, tako i za odrasle.

Tokom vrelih letnjih dana, veliki broj posetioca širom naše zemlje dolazi da se osveži i provede lepo i kvalitetno vreme na ovom čarobnom mestu.

Pročitajte i  Izvor lekovite vode kod crkve Svete Petke na Kalemegdanu: Vernici ovde hrle po isceljenje

Važno je napomenuti da se na bazenima poštuju sve uredbe o održavanju higijene na kompleksu i kvalitetu vode sa propisanim nivoom hlora. U doba Korone, bezbednost svih gostiju je na prvom mestu.

U sve ovo se možete uveriti i samo tako što će te posetiti ovo čarobno mesto.

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime