Савршено лето у мионичком крају: Посетите Нову Бању Врујци где вас чека велики аква парк, базени, лековито блато и незаборавна авантура

0
1430

Ако трагате за правом летњом авантуром, онда посетите Нову Бању Врујци која је смештена у срцу Врујаца, на свега 90-ак километара од главног града, а само 10 од Мионице.

Ово место је главна туристичка атракција ове сезоне, јер у њега свакодневно пристужу гости из свих крајева наше земље.

У прекрасном природном окружењу на површини од преко 5 хектара, налази се велелепни рај који располаже извориштима лековите воде, бањским комплексом, спа центром, и оно што је најважније за млађе генерације, али и све љубитеље водених вратоломија великим аква парком.

Базенски комплекс поседује 8 базена који су испуњени термалном водом која се путем природног притиска континуирано обнавља у току дана, а преко ноћи се сва вода из базена празни и пуни новом. Температура у базенима износи око 30 степени, што омогућава савршени ужитак за све купаче.

Наравно, поред уживања у базенима, свакако је неизоставно и лековито блато које је на располагању свим посетиоцима Нове Бање Врујци.

Најмлађи гости своје време највише воле да проводе на воденим атракцијама у виду тобогана различитих нагиба, боја и брзине. Ово је прави мали водени рај како за децу, тако и за одрасле.

Током врелих летњих дана, велики број посетиоца широм наше земље долази да се освежи и проведе лепо и квалитетно време на овом чаробном месту.

Важно је напоменути да се на базенима поштују све уредбе о одржавању хигијене на комплексу и квалитету воде са прописаним нивоом хлора. У доба Короне, безбедност свих гостију је на првом месту.

У све ово се можете уверити и само тако што ће те посетити ово чаробно место.

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име