Нове боксерске наде Мионице: За шест месеци рукавице навукло 25 спортиста

0
613

Мионичани се све више баве боксом. За шест месеци новоосновани боксерски клуб уписао је 25 чланова. А пре неколико дана добили су савремено опремљен простор, са свлачионцама, тоалетима, справама и реквизитима за тренинг.

-Очекујем да ће ово ново поглавље у мионичком спорту донети још младих шампиона. Знамо колико је спорт важан за једну заједницу. И зато, реновирамо терене, отварамо нове спортске клубове. Завршили смо спортску халу након 25 година и уложили 114 милиона динара. Мионица добија нови изглед. До средине новембра планирамо да завршимо и линијски парк који ће бити место за одмор и рекрацију свих Мионичана и туриста-рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Отварање боксерског клуба подржао је и председник Боскерског савеза Србије Ненад Боровчанин, који је приликом отварања посетио клуб и донирао опрему, џакове и рукавице.

Тренинзи се одржавају сваког радног дана у два термина, од 18 до 20 часпва и од 20 до 22 часова. Из боксерског клуба кажу да очекују већу заинтересованост младих за овај спорт и позивају све да се јаве у просторије клуба у Мионици и на тај начин учествују у развоју овог спорта.

Све више младих Мионичана тренира бокс

Са модерном спротском халом, теретаном на отвореном и реновираним школским теренима Мионица пружа значајне могућности за све спортисте.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име