Nove bokserske nade Mionice: Za šest meseci rukavice navuklo 25 sportista

0
308

Mioničani se sve više bave boksom. Za šest meseci novoosnovani bokserski klub upisao je 25 članova. A pre nekoliko dana dobili su savremeno opremljen prostor, sa svlačioncama, toaletima, spravama i rekvizitima za trening.

-Očekujem da će ovo novo poglavlje u mioničkom sportu doneti još mladih šampiona. Znamo koliko je sport važan za jednu zajednicu. I zato, renoviramo terene, otvaramo nove sportske klubove. Završili smo sportsku halu nakon 25 godina i uložili 114 miliona dinara. Mionica dobija novi izgled. Do sredine novembra planiramo da završimo i linijski park koji će biti mesto za odmor i rekraciju svih Mioničana i turista-rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Pročitajte i  Neustrašivi sin vojvode Živojina Mišića: Nemci su ga streljali, a u času samrti izgovorio je OVU MOĆNU REČENICU!

Otvaranje bokserskog kluba podržao je i predsednik Boskerskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, koji je prilikom otvaranja posetio klub i donirao opremu, džakove i rukavice.

Treninzi se održavaju svakog radnog dana u dva termina, od 18 do 20 časpva i od 20 do 22 časova. Iz bokserskog kluba kažu da očekuju veću zainteresovanost mladih za ovaj sport i pozivaju sve da se jave u prostorije kluba u Mionici i na taj način učestvuju u razvoju ovog sporta.

Pročitajte i  Neustrašivi sin vojvode Živojina Mišića: Nemci su ga streljali, a u času samrti izgovorio je OVU MOĆNU REČENICU!
Sve više mladih Mioničana trenira boks

Sa modernom sprotskom halom, teretanom na otvorenom i renoviranim školskim terenima Mionica pruža značajne mogućnosti za sve sportiste.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime