Novi asfalt u mioničkom selu Planinica: Urađeno 1.8 kilometara puta

0
296
DCIM100MEDIADJI_0507.JPG

Više od 200 stanovnika mioničkog sela Planinica dobilo je asfalt ove godine. Nekadašnji makadam koji je vodio do centra sela, gde se nalaze crkva i škola, sada je asfaltiran, a u ovom delu je 2018. godine urađen je i most na Suvoborskoj reci u vrednosti od 13,7 miliona dinara. Pored toga, tada je izvršena i regulacija dela rečnog korita.

-Nastavljamo sa politikom razvoja naše opštine. Svako selo nam je podjednako važno. U ovoj godini asfalitirali smo oko 50 kilometara puteva u celoj opštini. Asfalitrali smo i put u Planinici u dužini od 1,8 kilometara, koji ima višestruki značaj, i za meštane, a i za centar sela gde se nalazi škola. Zajedno sa mostom koji smo ranije završili, novi asfalt će centru Planinice dati novi izgled, a dodatno olakšati stanovnicima tog kraja-rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Pročitajte i  Ako čeznete za BOGATSTVOM I NOVCEM obavezno pročitajte reči Ave Justina Ćelijskog: Sveti otac

On je dodao i da je 2021. godina investicija za Mionicu.

-U ovoj godini počeli smo realizaciju kapitalnog projekta izgradnje kanalizacije. Na taj projekt dugo se čekalo, a mi smo uspeli da započnemo realizaciju. Pored toga, počeli smo i radove na industrijskoj zoni koja će građanima Mionice doneti nova radna mesta-istakao je Janković.

Pročitajte i  NALAZI SE NA VRHU ZGRADE VLADE SRBIJE I NA SVIM NAŠIM NOVČANICAMA: Ova žena se krije iza čuvene statue koja nosi naziv Srbija!

U više od 30 mioničkih sela ove godine stigao je asfalt, a neka od njih su prvi put asfaltirana kao što je Golubac.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime