Нови асфалт у мионичком селу Планиница: Урађено 1.8 километара пута

0
671
DCIM100MEDIADJI_0507.JPG

Више од 200 становника мионичког села Планиница добило је асфалт ове године. Некадашњи макадам који је водио до центра села, где се налазе црква и школа, сада је асфалтиран, а у овом делу је 2018. године урађен је и мост на Сувоборској реци у вредности од 13,7 милиона динара. Поред тога, тада је извршена и регулација дела речног корита.

-Настављамо са политиком развоја наше општине. Свако село нам је подједнако важно. У овој години асфалитирали смо око 50 километара путева у целој општини. Асфалитрали смо и пут у Планиници у дужини од 1,8 километара, који има вишеструки значај, и за мештане, а и за центар села где се налази школа. Заједно са мостом који смо раније завршили, нови асфалт ће центру Планинице дати нови изглед, а додатно олакшати становницима тог краја-рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Он је додао и да је 2021. година инвестиција за Мионицу.

-У овој години почели смо реализацију капиталног пројекта изградње канализације. На тај пројект дуго се чекало, а ми смо успели да започнемо реализацију. Поред тога, почели смо и радове на индустријској зони која ће грађанима Мионице донети нова радна места-истакао је Јанковић.

У више од 30 мионичких села ове године стигао је асфалт, а нека од њих су први пут асфалтирана као што је Голубац.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име