Нови рецепт за домаћи џем од јагода који ћете обожавати

Да би вам џем испао добро најбитније је да поштујете мере.

За џем од јагода вам је потребно:

1кг јагода
600 гр шећера
густин

Припрема:
Помешајте јагоде и шећер и ставите џем да се кува на средњој температури (ако га печете у рерни онда је загрејте на 170 степени). Након кључања џем кувајте још 25 минута.

Склоните га са ватре и оставите са стране да се мало прохлади. Затим, на ту количину додајте једну и по кашку густина и вратите шерпу на шпорет. Пустите да џем кључа још 5 минута. Након тога, врућ џем сипајте у тегле.

Можете га јести чим се прохлади.

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...