Новост за љубитеље спорта: Основан боксерски клуб у Мионици

0
373

Мионица добија нови боксерски клуб потврђено је из новооснованог боксерског клуба „Мионица“.

– Спорт је одувек био популаран у Мионици. Улажемо у реконструкције спортских терена, оснивамо клубове. Имамо много планова. Ускоро ће напорне тренинге започети и чланови  боксерског клуба „Мионица“. Посвећено и са новим идејама радимо на изградњи Мионице будућности – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић, приликом обиласка радова.

Некадашња аутобуска станица биће преуређена у бокс клуб. У току је реновирање и адаптација објекта. Захваљујући донацији боксерског клуба „Металац“ из Ваљева постављени су и џакови за бокс.

Тренинзи ће почети након уређења објекта, а очекује се богат садржај за све узрасте.

Мионица је изнедрила многе републичке прваке, када је реч о борилачким вештинама. Са модерном спротском халом, теретаном на отвореном и реновираним школским теренима Мионица пружа значајне могућности за све спортисте.

Општина Мионица ове године уложиће преко 45 милиона динара из буџета у развој спорта. Очекују се и додатна средства преко конкурса од надлежних министарстава и то више од 20 милиона динара. Такође, захваљујући донацији Дунав осигурања, у центру Мионице почело је реновирање кошаркашког терена у вредности од 2 милиона динара.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име