Ovo je glavna tema u celoj Srbiji: Naterao ženu da podigne kredit, pa je izbacio iz auta i pobegao sa novcem

0
426

Nesvskidašnji događaj odigrao se pre desetak dana kada su se supružnici iz Prokuplja vraćali iz grada.

Naime, Miljan D. iz Prekadina kod Prokuplja i njegova supruga Snežana podigli su kredit od 500.000 dinara na njeno ime, kako bi renovirali kuću. Ništa ovo ne bi bilo čudno, da jedna ovakva, potpuno normalna porodična situacija, nije dobila neočkivan obrt.

Dok su se iz grada vraćali kući, Snežana, Miljan i njihovo dvogodišnje dete, Miljan je zaustavio auto pod izgovorom da nešto ne funkcioniše kako treba i zamolio Snežanu da izađe i pogura, kako bi opet krenuo. Čim je Snežana izašla, Miljan je upalio kola i sa novcem pobegao u nepoznatom pravcu, ostavivši je na sred puta.

Pročitajte i  CarGo dodelio nagradu za studiju o isplativosti: Studenti dokazali da se električni automobili najviše isplate

– U jednom trenutku suprug je stao na putu jer u kolima nešto nije bilo kako treba. Rekao mi je da izađem iz kola i poguram ih. Ali čim sam ja izašla, on je upalio auto i ostavio me. U kolima je bilo i naše dete… Nisam znala šta me je snašlo – izjavila je šokirana Snežana.

Ostavivši šokiranu suprugu samu na ulici, Miljan je isključio telefon i dete ostavio kod rođaka, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Snežana je slučaj odmah prijavila policiji.

Pročitajte i  Српска Џејн Остин: Уз књиге чувене Мир Јам и данас уживамо, а њој је учињена велика неправда

– Policija je organizovala potragu, ali ih je Miljan sve iznenadio kad se juče vratio kući. Posle 10 dana. Gde je bio i šta je radio, niko ne zna. Njegova žena kaže da je vratio sve pare, ali u to niko u selu ne veruje. Koliko znam, nisu imali bračnih problema, niti su se svađali. Što je to uradio, bog će ga znati – izjavio je  jedan meštanin Prekadina.

Supružnici nisu želeli da govore za medije o ovom nesvakidašnjem događaju.

– Nisam bio blizak s porodicom, ali smo se viđali. Za nju nemam neke loše reči, stvarno, imaju troje dece i do sada nisam čuo da su imali problema. Najbolje je što se ipak vratio kući – kaže jedan od komšija, dodajući da se ova porodica doselila s Kosova.

Pročitajte i  Архитектонско чудо у Алексинцу! Снимак петоспратнице ХИТ на ИНТЕРНЕТУ: Где воде ова врата?

Kada se, nakon desetodnevne potrage Miljan vratio kući, komšije kažu da je Snežana bila srećna!
– Zvala me je da se pohvali da treba da časti, jer joj se suprug vratio. Samo je rekla da su bili do grada i da su sada kod kuće. Eto, sve se dobro završilo na kraju – rekao je komšija.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име