Обновите имунитет за само 15 секунди: Чувени московски специјалиста открио је невероватан и једноставан рецепт

0
5390

Обновите имунитет за само 15 секунди! Проверен савет руског стручњака који практикује цела планета!

Професор доктор Сергеј Бубновски, чувени московски специјалиста за кинезитерапију, препоручује једноставну методу за јачање имунитета.

Његов рецепт подељен је на десетине хиљада пута путем друштвених мрежа, а коментари оних који су већ испробали овај једноставан савет више су него позитивни!

Pročitajte i  Пут ка врху: 12 неопходних особина успешних предузетника

Ево шта треба да радите:

Обновите имунитет за само 15 секунди

Свако вече чим се вратите кући после напорног радног дана, улијте у каду или лавор 10-15 центиметара потпуно хладне, ледене воде.

Никако не доливајте топлу воду! Затим уђите боси у каду и тапкајте стопалима по леденој води само 10-15 секунди! Можете и заплесати уз неку веселу музику и додатно се опустити.

Pročitajte i  Још једно чудо Светог Василија: Сведочанство о избављењу ђавоимане девојке на Острогу

Након тога изађите из каде и обришите ноге грубим фротирским пешкиром и обујте вунене чарапе. Тако радите свако вече и знатно ћете ојачати ваш имунитет.

Обновите имунитет за само 15 секунди

Ако вас је већ ухватио грип, то је разлог више да одлучно ојачате ваш имунитет. У том случају тапкајте босим ногама по леденој води на свака 4 сата.

Pročitajte i  Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Не бојте се да ћете погоршати своје стање, напротив, оваквим каљењем организма ојачаћете вашш имунитет, уверава др Сергеј Бубновски.

Atma.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име