Obnovite imunitet za samo 15 sekundi: Čuveni moskovski specijalista otkrio je neverovatan i jednostavan recept

0
5181

Obnovite imunitet za samo 15 sekundi! Proveren savet ruskog stručnjaka koji praktikuje cela planeta!

Profesor doktor Sergej Bubnovski, čuveni moskovski specijalista za kineziterapiju, preporučuje jednostavnu metodu za jačanje imuniteta.

Njegov recept podeljen je na desetine hiljada puta putem društvenih mreža, a komentari onih koji su već isprobali ovaj jednostavan savet više su nego pozitivni!

Pročitajte i  Njihovi, a naši: Srbi koje druge zemlje smatraju svojim velikanima

Evo šta treba da radite:

Obnovite imunitet za samo 15 sekundi

Svako veče čim se vratite kući posle napornog radnog dana, ulijte u kadu ili lavor 10-15 centimetara potpuno hladne, ledene vode.

Nikako ne dolivajte toplu vodu! Zatim uđite bosi u kadu i tapkajte stopalima po ledenoj vodi samo 10-15 sekundi! Možete i zaplesati uz neku veselu muziku i dodatno se opustiti.

Pročitajte i  Novčanica zbog koje se u Kraljevini SHS išlo na robiju: Naslikao ju je Paja Jovanović, a na njoj se prvi put našao lik poznate žene iz Srbije

Nakon toga izađite iz kade i obrišite noge grubim frotirskim peškirom i obujte vunene čarape. Tako radite svako veče i znatno ćete ojačati vaš imunitet.

Obnovite imunitet za samo 15 sekundi

Ako vas je već uhvatio grip, to je razlog više da odlučno ojačate vaš imunitet. U tom slučaju tapkajte bosim nogama po ledenoj vodi na svaka 4 sata.

Pročitajte i  Duhovski utorak, praznik koji donosi sreću: Samo stavite ovo u džep i očekujte čudo!

Ne bojte se da ćete pogoršati svoje stanje, naprotiv, ovakvim kaljenjem organizma ojačaćete vašš imunitet, uverava dr Sergej Bubnovski.

Atma.hr

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime