Obožavam Srbiju, obožavam Beograd: Svetski poznati DJ Burak održao uživo nastup bez publike u prestonici

0
413
Foto: Marko Edge

Povodom otvaranja restorana W Sushi Galerija, DJ Burak snimio set na poklon domaćoj publici. Beograđani mogu da uživaju u vrhunskoj kuhinji ovog restorana i zahvaljujući ekskluzivnoj dostavi preko CarGo Batlera uz neverovatnih 50% popusta.

Svetski poznat DJ Burak Yeter boravio je u srpskoj prestonici kako bi u čast otvaranja novog restorana W Sushi Galerija održao live nastup bez publike. Prvobitno je planiran nastup sa publikom, međutim, zbog poštovanja epidemioloških mera, DJ Burak je snimio live set u trajanju od sat vremena koji će biti dostupan na YouTube-u.

Ovaj holandski DJ turskog porekla rekao je da na ovaj način želi da poruči da „muzika mora da živi, bez obzira na sve“.

Pročitajte i  Moć i snaga amajlije: Deluje zaštitnički na čoveka, a OVE stvri nikako ne smete nositi kao amajliju

Obožavam Srbiju. Obožavam Beograd. Obožavam W Sushi. Učinilo mi se da je otvaranje W Sushija u Galeriji odlična prilika da posetim Beograd, ali se najviše radujem skorom susretu sa srpskom publikom. Sada nema nastupa sa publikom, naravno, ali iskreno se nadam da će se situacija sa koronom stabilizovati tokom leta“, rekao je DJ Burak nakon snimanja live seta u restoranu W Sushi Galerija.

Pročitajte i  Nije imao NI KAP SRPSKE KRVI, a borio se za našu zemlju i puškom i perom - Svaki ručak završavao je sa “ŽIVELA VELIKA SRBIJA!”

DJ Burak je snimio live set u trajanju od sat vremena koji će biti dostupan na YouTube-u.

Zvanično jedan od 100 najboljih DJ-eva na svetu, DJ Burak je još ranije naveo da je ljubitelj velikih festivala, na otvorenom, a Srbija je prepoznata po širokoj ponudi festivala električne muzike, čime ne čudi odabir lokacije za snimanje novog spota.

Ovaj DJ jedna je od najvećih senzacija na klupskoj sceni u proteklih par godina, o čemu svedoči apsolutni hit singl „Tuesday“ koji se vrteo u klubovima širom sveta uz više od pola milijarde YouTube pregleda.

Pročitajte i  Potpuni hit na internetu! Domaćice širom sveta su poludele za ovim kolačem od čokolade i jagoda

Novootvoreni restoran W Sushi – Galerija još uvek nije otvorio vrata svog enterijera zainteresovanim posetiocima, već goste uslužuje u bašti sa pogledom na reku, u skladu sa epidemiološkim merama. Dodatno, Beograđani mogu da uživaju u vrhunskoj kuhinji ovog restorana i zahvaljujući ekskluzivnoj dostavi preko CarGo Batlera uz neverovatnih 50% popusta.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime