Обрадујте жене: Београдске пијаце право место за куповину осмомартовских поклона

0
580
Богата понуда на београдским пијацама

ЈКП „Градске пијаце“ уочи Међународног дана жена и ове године у суботу, недељу и понедељак, 06.,07. и 08. марта од 08 сати традиционално организује женски кутак.

На три београдске пијаце “Палилула“, „Земун“ и „Каленић“ дизајнери, занатлије и мале породичне радионице изложиће богат асортиман ручно рађених производа који могу бити идеалан осмомартовски поклон.

Ручно рађени накит од најразноврснијих материјала, играчке, торбе, предмети украшени декупаж техником, грнчарија, декоративне свеће, колачи могу бити одличан осмомартовски поклон.

Изобиље ручно рађеног накита на пијацама престонице

Пригодан поклон за вољену особу може бити и цвеће које као знак пажње не излази из моде и има га на готово свим београдским пијацама. У саставу ЈКП „Градске пијаце“ послује и пијаца цвећа ТЦ „Крњача“ која се налази на зрењанинском путу и током целе године нуди богат избор саксијског и резаног цвећа и то по приступачним ценама.

Цвеће на поклон увек је пун погодак

Иако љубав и захвалност треба показивати током целе године, 8. март припада дамама, а београдске пијаце су иделна места на којима можете купити и осмомартовске поклоне.

 

ЈКП „Градске пијаце“ –  Традиција и квалитет

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име