Obradujte žene: Beogradske pijace pravo mesto za kupovinu osmomartovskih poklona

0
414
Bogata ponuda na beogradskim pijacama

JKP „Gradske pijace“ uoči Međunarodnog dana žena i ove godine u subotu, nedelju i ponedeljak, 06.,07. i 08. marta od 08 sati tradicionalno organizuje ženski kutak.

Na tri beogradske pijace “Palilula“, „Zemun“ i „Kalenić“ dizajneri, zanatlije i male porodične radionice izložiće bogat asortiman ručno rađenih proizvoda koji mogu biti idealan osmomartovski poklon.

Ručno rađeni nakit od najraznovrsnijih materijala, igračke, torbe, predmeti ukrašeni dekupaž tehnikom, grnčarija, dekorativne sveće, kolači mogu biti odličan osmomartovski poklon.

Izobilje ručno rađenog nakita na pijacama prestonice

Prigodan poklon za voljenu osobu može biti i cveće koje kao znak pažnje ne izlazi iz mode i ima ga na gotovo svim beogradskim pijacama. U sastavu JKP „Gradske pijace“ posluje i pijaca cveća TC „Krnjača“ koja se nalazi na zrenjaninskom putu i tokom cele godine nudi bogat izbor saksijskog i rezanog cveća i to po pristupačnim cenama.

Cveće na poklon uvek je pun pogodak

Iako ljubav i zahvalnost treba pokazivati tokom cele godine, 8. mart pripada damama, a beogradske pijace su idelna mesta na kojima možete kupiti i osmomartovske poklone.

 

JKP „Gradske pijace“ –  Tradicija i kvalitet

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime