OD OVOG PSALMA SE TRESU SVE MAGIJSKE SILE: Čitajte ga svaki dan mnogo je moćan

0
2242

Psalmi su moćno sredstvo za molitvu, reči svetih Psalma duboko ulaze u čovekovo srce, a demoni se plaše i beže od čoveka koji ih čita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Potrudite se da svaki dan pročitate bar po jednu katizmu iz Psaltira.

Danas vam predstavljamo 50. Psalam

Pomiluj me, Bože, po velikoj milosti svojoj, i po obilju milosrđa svoga očisti bezakonje moje. Operi me sasvim od bezakonja moga, i od greha moga očisti me, jer ja znam bezakonje svoje i greh je moj stalno preda mnom. Tebi jedinome sagreših, i zlo pred Tobom učinih, da se opravdaš u rečima svojim i da pobediš kad ti sude. Gle, u bezakonjima se začeh, i u gresima rodi me mati moja.

Pročitajte i  Шта значи киша на Крстовдан: Дубоко значење старог предсказивања на велики празник

psaltir

Jer gle, istinu ljubiš, i javljaš mi neznano i tajno svemudrosti svoje. Pokropi me isopom, i očistiću se; operi me, i biću belji od snega. Daj mi da čujem radost i veselje, da se prenu kosti potrvene. Odvrati lice svoje od grehova mojih, i sva bezakonja moja očisti. Srce mi čisto sazdaj, Bože, i duh prav obnovi u meni. Ne odbaci me od lica Tvoga, i Duha Tvoga Svetoga ne oduzmi od mene. Daj mi radost spasenja Tvoga, i duhom vladalačkim učvrsti me. Naučiću bezakonike putevima Tvojim, i nepobožni će se obratiti Tebi.

Pročitajte i  Христових 12 лекција за живот олакшаће вам сваки нови дан: Речи које дају снагу и служе као практични водич кроз живот

Izbavi me od krvi, Bože, Bože spasenja moga; obradovaće se jezik moj pravdi Tvojoj. Gospode, otvori usne moje, i usta će moja kazivati slavu Tvoju. Jer da si hteo žrtve, prineo bih; za žrtve paljenice ne mariš. Žrtva Bogu je duh skrušen; srce skrušeno i smerno Bog neće prezreti. Po blagosti svojoj, Gospode, čini dobro Sionu, neka se podignu zidovi jerusalimski.

Pročitajte i  Банда ОВК га зауставила и тражила му да се клечећи помоли за погинуле Албанце: Овако им је патријарх Павле одговорио

jutarnja-molitva

 

Onda će Ti biti mile žrtve pravde, prinosi i žrtve paljenice; tada će metati na žrtvenik Tvoj teoce.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име