Младожења из Прокупља дао за Албанку 1.500 евра, а она му побегла прве брачне ноћи

0
671

Младожења из Прокупља платио је 1.500 евра за жену из Албаније, међутим, уместо да заврши у срећном браку који је требало да буде склопљен, младожења је завршио на Суду

mlada-na-konju
Основно тужилаштво у Прокупљу покренуло је истрагу у коју су укључени младожења из Прокупља и млада из Албаније збогсумње да је младожења преварен, јер је платио 1.500 евра за младу која је побегла не сачекавши ни прву брачну ноћ.

У овом случају сумња се да је у питању превара иза које стоји група која посредује у склапању бракова са Албанкама, а овај случај само је један у низу случајева где су младожење остале празних џепова и празних руку.

Pročitajte i  Да ли је пред Богом важнији мушкарац или жена? Владика Григорије дао одговор који се неће свима допасти

Сумња се да иза преваре стоји група која посредује у склапању бракова са Албанкама, и да је ово само једна у серији превара које су починили.
– Идентификоване су особе које се сумњиче за ово кривично дело и поступак водимо у сарадњи са тужилаштвом у Албанији – потврдио је за Курир портпарол Основног тужилаштва у Прокупљу Боро Зечевић.

Како сазнајемо, оштећени Прокупчанин је преко албанске агенције коју води једна жена успео да дође до младе.
– Преко телефона је дошао у контакт с њима. Уговорили су да плати 1.500 евра, а да ће му они довести жену за брак. После неколико дана млада се у пратњи женске особе која води ту агенцију појавила у Прокупљу. С њом је био мушкарац који је младожењи представљен као ујак – објашњава извор Курира.

Pročitajte i  Српски називи за родбину који не постоје ни у једној другој земљи: Ево шта вам дође пашеног, а шта јетрва

Млада је са младожењом отишла у његову кућу, али се након неколико сати искрала.
– Нестала је током ноћи, чак нису имали ни прву брачну ноћ. Оштећени ју је узалудно тражио неколико дана, не знајући шта се десило. Тек онда је схватио да су га преварили и обратио се истражним органима. Осим новца који је дао агенцији за посредовање, оштећени је платио и трошкове пута за целу дружину, па је претрпео још већу штету – открива наш саговорник.

Pročitajte i  Моћна руска имена за девојчице и дечаке: Носе изузетно снажну поруку а популарна су и у Србији

Да младожења из Прокупља није усамљен случај потврђује и недавно забележена слична ситуација из Куршумлије. У овом случају младожења је остао кратак за 1.000 евра.
У још горој позицији нашао се и Шумадинац, који је пре око годину дана за младу дао 4.500 евра. Међутим, млада никада није ни дошла до Шумадије. Побегла је пре границе са Србијом и од тада је нико више није видео.

Ипак, у последњих неколико година на десетине момака из планинских и сеоских средина успешно су склопили брак са женама из Албаније.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име