Сматра се да ови комади одеће доносе несрећу, решите их се на време

0
1554

Једна таква стварчица је вероватно ваша омиљена хаљина за венчања, ако сте је носили на више од 5 венчања мислимо да је ред да је се решите или поклоните неком.

Стара пиџама: Ако имате једну такву драгу, прастару, развучену али и даље драгу решите је се, време је за нову и удобнију.

међугоспојинци

Изношени грудњаци:Сматра се да грудњаци после годину дана губе свој облик, због учесталог ношења, али на вама је да опет процените када је време да га баците у зависности колико сте га често носили.

Pročitajte i  Веровања на Марковдан: И спавалице и радохоличари требало би да обрате пажњу на следеће...

Одевне мајице вашег бившег: Заиста мислимо да тим комадима одеће више није место у вашем ормару, када се тога решите осетићете да вам је емотивно много, много лакше.

Мајице које сте добили бесплатно: и још уз то никада их нисте носили, нити то планирате, право је време да их претворите у крпе за брисање прашине.

Pročitajte i  Појава Часног Крста: Ноћас обавезно погледајте у звезде и ОЧЕКУЈТЕ ЧУДО

Беле мајице које су пожутеле: Ово заиста није потребно коментарисати, створите местса за нове ствари.

Одећа из прошлог живота: Мајице из тинејџерског доба, или са факултета наравно ако још увек можете у њу да станете, прошлост треба оставити прошлости, беж обзира колико је лепа била, можда вам будућност доноси нешто још боље.

Pročitajte i  Ево како Свети Василије Острошки кажњава оне који помоћ траже код хоџа и врачара

Распрарене комаде: Ово свако од нас има, једну чарапу, једну рукавицу итд. баците те стваријер да се не лажемо ако до сада нисте пронашли његов пар никада нећете.

Ствари које вам више не одговарају: Ако сте се угојили и нешто вам просто више не одговара, баците слободно време је за нове ствари.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име