Neobičan oglas jednog Banjalučanina nasmejao je ceo regio, a i šire. U oglasu se prodaje automobil “jugo 45” koji je umotan u aluminijumsku foliju, ima “NASA” satelit na krovu i tvrdi da je neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv radarima NLO.

U opisu se navodi da je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije poznata.

Pročitajte i  "Slatki ukusi" ovog vikenda na pijaci Palilula

“Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip ap sajlu za šlepanje, ambijetalno osvetljenje (više od 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, kartu sveta, mobilni svetleći radio (BT, FM, USB, AUX), chip tunning STAGE X i urađene mape glavnog računara. Vozilo nije uočljivo na putu, tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube”, stoji u opisu.

Uz vozilo dolazi i “oprema za svemir”: satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju vazdušni saobraćaj, može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema.

Pročitajte i  Mokra Gora na vrhu sveta: Veliko priznanje za najbolje turističko selo

Uz vozilo dolaze i svemirska odela. Početna cena je 999,99 konvertibilnih maraka (510 evra), a vozilo se navodno nalazi u Banjaluci.

Ono što je nasmejalo mnoge jeste da se vozilo može dobiti u zamenu za “običnu civilnu varijantu, krave, koze, svinje i ajkule, ali da drakule ne prolaze”.

Ovaj oglas je izazvao veliku pažnju, objavljen je pre 20 dana, a o njemu sada pišu mediji iz regiona, ali i strani, među njima i Dejli mejl.

Pročitajte i  Prestižno priznanje iz oblasti turizma: U toku je glasanje za "Turistički cvet"

(klix.ba)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime