Opština Mionica misli o svojim starijim sugrađanima: Nezaboravno putovanje za mioničke penzionere

0
76

Opština Mionica posredstvom svoje Turističke organizacije već treću godinu za redom nastavlja lepu praksu besplatnih izleta za sve svoje penzionere.

Ovog vikenda grupa od 59 penzionera Udruženja „Vojvoda Mišić“ iz Mionice imala je priliku za druženje i upoznavanje znamenitosti i lepota Srbije. Oni su posetili arheološko nalazište Viminacijum i upoznali se sa jedinstvenim rimskim nasleđem u Srbiji, zatim manastir Tumane gde se kao najveća svetinja, čuvaju mošti Svetog Zosima Tumanskog, i obišli spomenik kulture od izuzetnog značaja Golubački grad.

Pročitajte i  Pisma kralja Nikole i regenta Aleksandra: Dirljive poruke podrške dvojice vladara, dede i unuka

Nakon zanimljivog putovanja prenzioneri su kao mesto za predah i sabiranje utisaka izabrali Srebrno jezero i uživanje u ručku i šetnji kraj živopisne desne obale Dunava.

Penzioneri su poneli izuzetno bogate i nezaboravne uspomene sa putovanja, dok iz Turističke organizacije Mionica obećavaju da će nastaviti sa organizacijom besplatnih izleta i uskoro obradovati još jednu grupu penzionera prilikom za bolje upoznavanje čari koje nudi Srbija.

Pročitajte i  U SLAVU MAJORA GAVRILOVIĆA: Švedski bend posvetio pesmu srpskim herojima Prvog svetskog rata, koja sadrži deo govora majora Dragutina

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime