Opština Mionica misli o svojim starijim sugrađanima: Nezaboravno putovanje za mioničke penzionere

0
179

Opština Mionica posredstvom svoje Turističke organizacije već treću godinu za redom nastavlja lepu praksu besplatnih izleta za sve svoje penzionere.

Ovog vikenda grupa od 59 penzionera Udruženja „Vojvoda Mišić“ iz Mionice imala je priliku za druženje i upoznavanje znamenitosti i lepota Srbije. Oni su posetili arheološko nalazište Viminacijum i upoznali se sa jedinstvenim rimskim nasleđem u Srbiji, zatim manastir Tumane gde se kao najveća svetinja, čuvaju mošti Svetog Zosima Tumanskog, i obišli spomenik kulture od izuzetnog značaja Golubački grad.

Pročitajte i  Mionica po prvi put domaćin "Mini-Maksi fudbalske lige": Prilika za sve mališane da pokažu svoje sportske talente

Nakon zanimljivog putovanja prenzioneri su kao mesto za predah i sabiranje utisaka izabrali Srebrno jezero i uživanje u ručku i šetnji kraj živopisne desne obale Dunava.

Penzioneri su poneli izuzetno bogate i nezaboravne uspomene sa putovanja, dok iz Turističke organizacije Mionica obećavaju da će nastaviti sa organizacijom besplatnih izleta i uskoro obradovati još jednu grupu penzionera prilikom za bolje upoznavanje čari koje nudi Srbija.

Pročitajte i  Mionički karatisti na Međunarodnom turniru u Sloveniji: Nikola kući doneo srebrnu medalju

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime