Општина Мионица наградила најбоље ученике летовањем у Грчкој

0
870

Председник општине Мионица, Бобан Јанковић,  је јуче у сали Скупштине општине традиционално примио  највредније школарце основних школа „Милан Ракић“ у Мионици и ”Војвода Живојин Мишић” у Рајковићу, као и Средње школе „Мионица“. Том приликом је честитао ученицима на оствареним резултатима и пожелео им је да са истим еланом и преданошћу наставе школовање и током наредних година.

Укупно дванаест ученика основних и средњих школа је остварило изузетне резултате у редовном школовању. Општина Мионица је ове вредне ђаке наградила и бесплатним летовањем у Грчкој, у познатом туристичком месту Лептокарија. Током десетодневног боравка у Грчкој, ученици ће имати прилику да уживају на најлепшем делу обале које је смештено подно митског Олимпа. За ове марљиве  ученике ће такође бити и организовани факултативни излети до Метеора и Солуна.

Улагање у образовање је један од приоритета општине Мионица, која кроз велики број пројеката које спроводи жели да обезбеди што боље услове за све ученике. Бесплатан превоз за ученике, бесплатне књиге за ђаке прваке, као и многи бројни програми Центра за образовање и развој су само неке од актвиности којима општина Мионица унапређује образовање својих младих суграђана.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име