Opštini Mionica dodeljeno prestižno priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” za najperspektivniju lokalnu samoupravu u regionu

0
476

Krajem meseca juna u Valjevu je, u Poljoprivrednoj školi, održana svečana dodela priznanja ”Kapetan Miša Anastasijević” koje se dodeljuje istaknutim privrednicima,ustanovama i stvaraocima iz Kolubare, Mačve i Podrinja.

Opština Mionica je zahvaljujući ostvarenim rezultatima ovogodišnji dobitnik  ovog prestižnog priznanja. Mionica se izdvojila kao najperspektivnija lokalna samouprava na području Kolubarskog i Mačvansko okruga. Priznanje je ispred lokalne samopuprave primio predsednik opštine Mionica  Boban Janković, koji je tom prilikom izjavio:

– Nagrada ”Kapetan Miša Anastasijević” je veoma značajna za opštinu Mionica i predstavlja podstrek za buduće aktivnosti i rad koji su usmereni ka ostvarivanju interesa naših građana. Ovo je dokaz da idemo u pravom smeru, da ono što radimo ima pozitivan efekat i veliki podsticaj da nastavimo dalje, još jačim tempom, kako bi izgradili Mionicu, otvarali nova radna mesta i podigli kvalitet života. Svakako da taj posao nije ni malo lak, ali zahvaljujući podršci Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije uspeli smo da istrajemo u svojim namerama. – rekao je Janković.

Predsednik opštine Mionica, Boban Janković je još dodao da je poslednje tri godine teritorija opštine Mionica pretvorena u veliko gradilište. Napomenuo je da se bliži  kraju završetak velikih kapitalnih projekata na čiju se izgradnju čekalo decenijama. Grade se mostovi, putevi, cevovodi, rekonstruišu se škole, ulaže se u kultruru, obrazovanje i sport.

– To su sve faktori koji su uticali da baš Mionica dobije epitet najperspektivnije lokalne samouprave, a siguran sam da ćemo ga u narednom periodu još više opravdati – istakao je prvi čovek mioničke opštine.

Na ovoj svečanosti, pored opštine Mionica, uručeno je još 18 priznanja istaknutim privrednicima, ustanovama i stvaraocima iz Kolubare, Mačve i Podrinja.

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime