Samo najbolje za vašu porodicu: Posetite pijacu organske hrane u Bloku 44

0
570

Organska hrana više nije samo trend već predstavlja način života i vrednosti za koje se zalažemo. Na popularnoj novobeogradskoj pijaci u Bloku 44 možete kupiti organski gajene proizvode direktno od proizvođača koji poseduju sve potrebne sertifikate.

Pijace su mesta snabdevanja, slučajnih susreta i čašice razgovora sa omiljenim prodavcima. One su čuvari naše istorije i tradicije, a pre svega našeg zdravlja jer nude sveže i visokokvalitetne namirnice. Baš iz tih razloga, JKP “Gradske pijace” omogućava kontinuirano snabdevanje i podiže nivo pijačnih usluga i uslova na pijacama uz maksimalno očuvanje tradicionalnog načina prodaje. Poslednjih desetak godina kupcima u Srbiji, pored tradicionalnog načina prodaje, veoma je važan i način uzgoja hrane koju kupuju za svoju porodicu.

Vodeći računa o potrebama i težnjama savremenog potrošača JKP “Gradske pijace” je pre 9 godina na pijaci u Bloku 44, jednoj od omiljenih pijaca Novobeograđana, otvorilo i pijacu organskih proizvoda. Pijaca je dobila nov izgled i komfor, natkriven pijačni plato, nove lokale, tezge i zaseban deo namenjen organski gajenim proizvodima. Ljubitelji i posetioci pijace na popularnom Bloku znaju da vikendom, pored bogate ponude voća, povrća, mesa i cveća, mogu posetiti i pijacu organske hrane i kupiti na taj način gajene proizvode.

Na platou ispred pijace “Blok 44”  organske proizvode prodaju proizvođači iz Subotice, Kikinde, Barajeva, Valjeva, Uba koji poseduju sve potrebne dozvole i sertifikate.  Danas, zahvaljujući ovoj organizovanoj organskoj pijaci na platou ispred pijace “Blok 44”, proizvođači svoje proizvode plasiraju  direktno u ruke potrošača, što omogućava nižu cenu organskih proizvoda. Potraga za organskim namirnicama više nije tako naporna i skupa, a o tome svedoči ponuda organske hrane na platou ispred pijace “Blok 44”, kao i na pijaci Palilula, gde možete pronaći širok asortiman svežih, sušenih, prerađenih i zamrznutih sertifikovanih organskih proizvoda.

Organska hrana u svetu, pa tako i kod nas odavno nije samo trend. Namirnice organskog porekla nisu samo deo naše zdrave ishrane, već način života i vrednosti za koje se zalažemo kako bismo obezbedili zdravu životnu sredinu i za buduće generacije.  Organski gajeni prozvodi često su skuplji u odnosu na one gajene konvencionalno, ali uz kombinaciju organske, domaće i prirodno uzgajane hrane možete obezbediti najbolju ishranu za vašu porodicu.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime