Само најбоље за вашу породицу: Посетите пијацу органске хране у Блоку 44

0
954

Органска храна више није само тренд већ представља начин живота и вредности за које се залажемо. На популарној новобеоградској пијаци у Блоку 44 можете купити органски гајене производе директно од произвођача који поседују све потребне сертификате.

Пијаце су места снабдевања, случајних сусрета и чашице разговора са омиљеним продавцима. Оне су чувари наше историје и традиције, а пре свега нашег здравља јер нуде свеже и висококвалитетне намирнице. Баш из тих разлога, ЈКП “Градске пијаце” омогућава континуирано снабдевање и подиже ниво пијачних услуга и услова на пијацама уз максимално очување традиционалног начина продаје. Последњих десетак година купцима у Србији, поред традиционалног начина продаје, веома је важан и начин узгоја хране коју купују за своју породицу.

Водећи рачуна о потребама и тежњама савременог потрошача ЈКП “Градске пијаце” је пре 9 година на пијаци у Блоку 44, једној од омиљених пијаца Новобеограђана, отворило и пијацу органских производа. Пијаца је добила нов изглед и комфор, наткривен пијачни плато, нове локале, тезге и засебан део намењен органски гајеним производима. Љубитељи и посетиоци пијаце на популарном Блоку знају да викендом, поред богате понуде воћа, поврћа, меса и цвећа, могу посетити и пијацу органске хране и купити на тај начин гајене производе.

На платоу испред пијаце “Блок 44”  органске производе продају произвођачи из Суботице, Кикинде, Барајева, Ваљева, Уба који поседују све потребне дозволе и сертификате.  Данас, захваљујући овој организованој органској пијаци на платоу испред пијаце “Блок 44”, произвођачи своје производе пласирају  директно у руке потрошача, што омогућава нижу цену органских производа. Потрага за органским намирницама више није тако напорна и скупа, а о томе сведочи понуда органске хране на платоу испред пијаце “Блок 44”, као и на пијаци Палилула, где можете пронаћи широк асортиман свежих, сушених, прерађених и замрзнутих сертификованих органских производа.

Органска храна у свету, па тако и код нас одавно није само тренд. Намирнице органског порекла нису само део наше здраве исхране, већ начин живота и вредности за које се залажемо како бисмо обезбедили здраву животну средину и за будуће генерације.  Органски гајени прозводи често су скупљи у односу на оне гајене конвенционално, али уз комбинацију органске, домаће и природно узгајане хране можете обезбедити најбољу исхрану за вашу породицу.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име