Честитке за 8. март: Честитајте Дан жена вашим дамама на оригиналан и духовит начин!

0
9859
Foto: Flickr

Међународни дан жена или Осми март је дан посвећен женама, настао као дан борбе за економску, политичку и социјалну равноправност жена и мушкараца.

Представљамо вам најлепше поруке за Дан жена:

* Не постоји жена само да се зове тако, не постоји жена да се заборави лако. У животу постоје само жене праве, а такве као ти свој дан славе. Срећан ти 8. март!

* Буди поносна што си жена, мудра и достојанствена! Лепа, топла, храбра, а нежна важна и неизбежна. По срцу уједно и слаба и јака, улога наша није лака. А ко још лаке ствари цени!

* Нека ти срећа постане стварност, нек ти здравље постане трајност, нек те љубав у срцу греје и нек се остваре све твоје жеље. Срећан Осми март.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

* На овај празник уживај у срећи, нек ти љубав буде сапутник највећи, нека ти све лепо кроз живот шпарта и не само овог, већ сваког 8. марта.

* И да се свет мења, и да се свет руши, једна жена је увек у срцу и души. Не дај Боже да је нема… Мајко, срећан ти 8. март, Дан жена!

* Нека овај дан буде само твој, нека сунце само за тебе сија, не зато што си жена, већ зато што си јединствена и од свих другачија.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

* Да увек будеш луда, да осмех носиш свуда, да ти никад не фали пара, да те не зезне нека будала, јер ми смо најбоље за сва времена, ма срећан ти Дан жена!

* Да имаш пара ко блата, да ти бар три пута порасте плата, време је да и ти протераш кера и нађеш себи доброг швалера, буди увек спремна на старт – Срећан ти, рибо, 8. март…

* Нека ти сваки следећи дан буде бољи, нека све буде по твојој вољи, и када пада киша нек теби сија сунце. Срећан ти 8. март.

* Волим те што си најлепша бајка и што си рођена да будеш баш моја мајка. Срећан ти Осми март.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

* Хоћу да ме сваког дана волиш да сваки корак за мном поновиш, да ми све с тобом буде као сан, а не само тај осмомартовски дан.

* Још лепша вам јутра свитала, песма вам у сусрет хитала… љубав вас у животу пратила за сва добра, добрим вам се враћала… свим ДАМАМА СРЕЋАН 8. МАРТ!!!

* Шаљем ти звезду најлепшег сјаја, шаљем ти пуно среце без краја, шаљем ти љубављу испуњен сан и најлепше жеље на овај дан.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име