Основна школа „Милан Ракић“ заузела почасно место на образовној мапи света

0
1140

Након неколико кругова  номинације, Основна школа „Милан Ракић” из Мионице се нашла у привилегованом друштву сто образовних установа на свету које ће у својству глобалне изложбене школе учествовати у онлајн глобалном образовном догађају на тему „Како смо интегрисали ексепериментално учење у нашу школу“ (How we integrated experiential learning in our school) у оквиру Светске недеље образовања (T4  World Education Week) од 5. до 9.октобра.

Онлајн представљање ОШ „Милан Ракић“ заказано је за 5. октобар у временском периоду од 18 до 19 часова по нашем времену, односно од 16 до 17 часова по гриничком средњем времену. Том приликом, о образовању у Мионици, али и Србији и другим сличним темама говориће председник општине Мионица Бобан Јанковић, директорка ОШ „Милан Ракић“ Слађана Ранковић, др Бранислав Ранђеловић, директор Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања Србије, Оливера Тодоровић, помоћник директора Завода за унпређивање образовања и васпитања Србије, Вера Јовановић, бивша координаторка Заједничког програма Уједињених нација UNICEF-ове компоненете и Жељана Радојичић Лукић, учитељица ОШ „Милан Ракић“, Мионица.

Pročitajte i  Владета Јеротић: Дете је управо онакво какав вам је брак!

Регистрација и присуство свим догађајима у оквиру Светске недеље образовања су бесплатни и врши се преко сајта https://worldeduweek.org/.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име