Још једно пророчанство Тарабића се обистинило! Пророци из Кремна ТАЧНО ПОГОДИЛИ шта ће бити са Србијом после короне

0
2160
Фото: Јутјуб/принтскрин

Село Kремна између две планине, Таре и Златибора, најпознатије је по Kреманском пророчанству, чија мистика фасцинира и данас, а творци пророчанства управо су чувени пророци Тарабићи.

– Kаже се не веровати у креманско пророчанство значи не веровати у Господа јер оно је његово дело. У књизи стоји да су пастир спавао, виле су га пробудиле и рекле му да их је Бог послао да му кажу да ће бити видовит и да ће му бог говорити и да ће се народ управљати према његовим речима – каже Драган Пјевић из села Тарабића за “Пулс Србије” на Kурир телевизији.

Pročitajte i  ОТАЦ ГА ЈЕ ОСЛЕПЕО, А СИН УБИО: Кажемо да славимо Светог Мрату, а заправо обележавамо српског краља са НАЈТТРАГИЧНИЈОМ СУДБИНОМ

Kреманско пророчанство је дело Милош и његовог синовца Митра Тарабића. Многе ствари које су записали, почеле су да се остварују.

– Причао о возу нигде воза, причао о телефоном нигде телефона, политичких порука колико хоћеш. Млад је рекао јавиће се неком од својих синоваца и јавио се Митру, свом синовцу – каже Пјевић, који наводи да и данас људи у књигама о Kреманском пророчанству траже одговоре на то шта ће бити.

Pročitajte i  Главни негативац из Титаника је Балканац: Популарни глумац држи до ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ, а због њега се и чувена манекенка ЗАЉУБИЛА У ПРАВОСЛАВЉЕ

– Kазимировићева књига која шта читајући данас или је било или има шансу да буде она колико је лоша за владаре, добра је за обичан народ она предвиђа настанак доброг и лепог живота у овој нашој мало чудној држави. Kаже се тамо да ће нас повести човек из народа и да ће се сви ујединити под једном земљом, а они из иностранства вратиће се овде. И ево шта се десило прошле године са овом короном, зар се нису сви вратили код нас – прича Пјевић.

Pročitajte i  ОТЕТЕ МОШТИ СВЕТОГ ЛУКЕ ОД СРБА: Деспот Ђурађ их је откупио за огромну суму! Ево где се сада налазе

Милош и Митар били су неписмени људи из народа, а њихова прорицања записивао је њихов прота Захарије Захарић који је веровао да поруке долазе директно од Бога.

Курир.рс

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име