Отац Предраг о ГЛАВНИМ РАЗЛОЗИМА због којих БРАК ПУЦА: Људи нису свесни ових грешака које праве

1
1391
Фото: Јутјуб/Принтскрин/Отац Предраг Поповић

Однос између мушкарца и жена је непресушан извор тема за дискусију, те није ни чудо што носи титулу најкомпликованијег. Наиме, данас бракови и везе пуцају невероватном брзином, а праве породичне вредности је надвладао материјализам. Управо речи оца Предрага Поповића отрежњују и стављају у фокус заборављене чињеница, које су од пресудног значаја за срећан и испуњен заједнички живот супружника.

Свештеник се осврнуо на главне разлоге због који се бракови распадају, а сигурни смо да ће се многе даме сложити са његовим ставом.

– Уколико жена види да ти знаш шта хоћеш у животу, да имаш правац, не мораш да будеш леп, ти ћеш њу да привучеш. Не треба ти скуп аутомобил, са таквим аутомобилима зна се шта се привлачи. Жена тражи сигурност, када ти имаш правац у животу, она онда зна да може да рачуна на тебе и да јој ти будеш ослонац, а и она теби. Она тада зна да може да буде твој сувозач, копилот – рекао је Поповић.Отац Предраг посебно наглашава да мушкарци праве кобну грешку када жени препусте све одлуке.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

– Она му пришла он стидан, он се сложио, они се забављају, она каже ајде лево, он лево, она пита шта ће да једу, он препусти њој све одлуке. Дође брак, он чека њену команду и онда добијеш жену која је исфрустрирана. Дођу ми онда жене када се венчају и жале се на мужа да све препуштају њима и да се иза њих крију, али онда је касно. Или девојка која види да јој је момак насилан, да воли да туче друге, па се онда жале на њих у браку да су силеџије. Све то се види и пре брака – објашњава свештеник.Такође, сматра да је брачна заједница изузетно важна за равој здраве и функционалне породице.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

– Не свиђа ми се такође и што многи живе у ванбрачним заједницама. Имају децу, а тамо пише да су рођена ван брака. Kао папир није важан, па важан је. То је један завет Богу – закључује.

Stil

1 KOMENTAR

  1. Kad je covjek posteno odgojen, zavrsi skolu i zaposli se, normalno je da ocekuje to isto od druge strane.Tesko onom ko se sretne sa manipulatorom i psihopatom ima da ode ili trpi cijeli zivot.Danas zene nece da trpe, imaju pravo,ali mnoge jadnice i nastradaju kad zele da napuste takve uzasne zajednice.Ko nije zivio sa psihopatom, ne zna sta je pakao od zivota.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име