Откривен НАЈНОВИЈИ симптом короне: Ако приметите ОВО у устима одмах се јавите лекару

0
1692

Према истраживањима које је спроведено у Шпанији црвени осип на одређеним деловима тела појављује се око 12 дана након првих симптома короне.

Kако лекари наводе овај симптом примећен је код око 29 посто особа обелелих од короне, а манифестује се као љубичасти, бран или црвенкасти осип на одређеним деловима тела.
Према њиховим наводима, осип се најчешће јавља на плућима, усној и носној дупљи,

Pročitajte i  Веровања о бурмама која круже међу Србима: Православци верују да ако супруга превари мужа, бурма коју је носила више никада неће моћи да стане на њен прст!

Оно што је посебно интересантно, у лечење пацијената са оваквим симптомима укључени су и дерматолози.

Иако постоји све више извештаја о томе да осип прати корону, о неким дубљим анализама овог симптома и даље се не говори.

Истраживачи и даље наводе да се овакав случај и даље посматра као прелиминарно запажање, те контролне групе за даље истраживање нису формиране.

Pročitajte i  Најбољу дефиницију живота оставио нам је Душко Радовић: Снажна порука за све оне који стално кукају на живот

Свакако осип је постао један од нових симптома на које лекари посебно обраћају пажњу, па уколико приметите црвене тачкице на свом телу, обавезно се јавите лекару.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име