Otkriven NAJNOVIJI simptom korone: Ako primetite OVO u ustima odmah se javite lekaru

0
1502

Prema istraživanjima koje je sprovedeno u Španiji crveni osip na određenim delovima tela pojavljuje se oko 12 dana nakon prvih simptoma korone.

Kako lekari navode ovaj simptom primećen je kod oko 29 posto osoba obelelih od korone, a manifestuje se kao ljubičasti, bran ili crvenkasti osip na određenim delovima tela.
Prema njihovim navodima, osip se najčešće javlja na plućima, usnoj i nosnoj duplji,

Pročitajte i  Postanite profesionalac za čokoladnu glazuru: Bićete oduševljeni koliko je lako, a kolači kao iz poslastičarnice

Ono što je posebno interesantno, u lečenje pacijenata sa ovakvim simptomima uključeni su i dermatolozi.

Iako postoji sve više izveštaja o tome da osip prati koronu, o nekim dubljim analizama ovog simptoma i dalje se ne govori.

Istraživači i dalje navode da se ovakav slučaj i dalje posmatra kao preliminarno zapažanje, te kontrolne grupe za dalje istraživanje nisu formirane.

Pročitajte i  SVE JE PRETVORENO U CRNILO I GAR OSIM SVETE KNjIGE: Vatrogasci zatekli NEVEROVATAN PRIZOR u izgorelom stanu u Novom Sadu

Svakako osip je postao jedan od novih simptoma na koje lekari posebno obraćaju pažnju, pa ukoliko primetite crvene tačkice na svom telu, obavezno se javite lekaru.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime