Отворен конкурс за “Туристичку награду Марко Поло 2022.”

0
384

Туристичка организације Србије објављује да је и ове године Центар за координацију туризма Кине и земаља централне и источне Европе (China-CEEC’s Tourism Coordination Centre), отворио конкурс за Туристичку награду Марко Поло.

На конкурс могу аплицирати све туристичке агенције, туроператери, хотели, регионалне и националне туристичке агенције из 16 земаља међу којима је и Србија. Ове године препозиције су промењене тако да је акценат на иновативностима започетим током пандемије и припреме за повратак кинеских путника на ова тржишта.

Туристичке агенције могу представити своје онлине активности и друге начине промоције које су спроводили током две године трајања пандемије, док ће све иновативне идеје и примене нових трендова које ће допринети дужем боравку кинеских туриста бити нарочито цењене. Хотели који се придржавају високих здравствених и сигурносних прописа који су у складу са високим критеријумима кинеских туриста добродошли су да аплицирају за награду. Ове године новитет је да и туристичке организације земаља и регија могу пријавити своју стратегију промоције специјално осмишљену за тржиште Кине.

Рок за пријаву је 30. јун 2022., а добитници награда добијају посебну препоруку и биће промовисани на платформама свих 16 земаља централне и источне Европе као и на сајту Центра за координацију туризма  www.ceenter-china.com

Обрасци за пријаву и додатне информације се налазе у документима на линку: Обрасци за пријаву и додатне информације

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име