Мали рај за љубитеље спорта: Отворена модерна теретана у спортској хали у Мионици

0
1187

У петак је у Хали спортова председник општине Мионица,  Бобан Јанковић , свечано отворио савремено опремљену теретану која се простире на површини од око 300 квадратних  метара.

“Разлог вечерашњег окупљања је реализације једног од бројних пројеката које смо започели у последњих неколико година, почев од сале Културног центра, па све до ове спортске хале коју смо отворили у јулу прошле године. Једна од идеја је била да осавременимо понуду спортске инфраструктуре у нашој општини и да је учинимо доступном како професионалним спортистима тако и рекреативцима, тако што ћемо отворити теретану у оквиру хале спортова. Надам се да ће овај простор и ове справе заиста послужити сврси, и да ће теретана бити посећена како од стране младих, тако оних најстаријих.” – изјавио је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Теретана се налази на спрату спортске хале и опремљена је најсавременијим справама које су намењене како рекреативцима тако и професионалним спортистима.  Љубазни домаћини су лиценцирани тренери који стоје на располагању свим вежбачима у теретани.

Свлачионице су модерно опремљене, и сваки корисник теретане ће имати на располагању свој лични ормарић у коме ће остављати своје ствари.

Сама позиција теретане је на савршеном месту јер располаже дневним светлом, и оно што је најважније да је у потпуности климатизована, тако да љубитељи спорта могу комфорно да тренирају.

Радно време теретане је сваког радног дана од 10 до 22 часа, а суботом од 10 до 18 часова, док недељом теретана не ради.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име