OVAJ RIJALITI ĆETE OBOŽAVATI: Beogradskog orla belorepana i njegovu porodicu 24 časa uživo prate mnogi zaljubljenici u ptice i prirodu!

0
446

Rijaliti zvezda – orao belorepan sa Velikog ratnog ostrva.

Rijaliti koji ne zaglupljuje već oplemenjuje!

Građani od danas mogu na YouTube kanalu „Zelenila Beograd“ da prate događanja u gnezdu orla belorepana na Velikom ratnom ostrvu u Beogradu.

rijaliti

Ženka orla trenutno leži na jajima koja je snela početkom februara, a očekuje se da se mladunci izlegu tokom predstojećeg vikenda.

Pročitajte i  Simptomi prehlade kod prosečnog muškarca: Scena iz čuvene serije "Đekna" NASMEJAĆE vas do SUZA!

Građani će moći da gledaju kako se par orlova ponaša i stara o svom potomstvu i kako mladunci rastu u gnezdu.

Orlovi se gnezde na starijim visokim stablima u lišćarskim šumama, najčešće na visini od 20 do 33 metra. Gnezdo je impozantna građevina širine čak i do dva i po metra.

rijaliti

Ženka polaže dva do tri jajeta i na njima leži 38 dana, a oba roditelja brinu o mladuncima.

Pročitajte i  Dobro zapamtite ove mudre reči Ljubiše Samardžića: Ono što je rekao o smislu života i dan danas se prepričava

Stalni video-nadzor će omogućiti i zaštitu gnezda i pružiti priliku svim zainteresovanim da gledaju mladunce i njihove roditelje, navodi se u saopštenju.

Kliknite OVDE i uživajte u svojevrsnom “ptičjem rijalitiju” u kojem, za promenu, možete nešto da naučite o pticama i prirodi. Upoznajte porodični život orla belorepana.

Izvor: N1

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime