Чорбасто, заситно и преукусно! Спремите кромпир паприкаш са батацима на старински начин

Кромпир паприкаш је јело на кашику које сви воле, а лако се спрема.

Састојци:

7 батака
2 шаргарепе
2 црна лука
700 г бораније
3 кромпира
100 мл парадаз соса

Припрема:

Батаке посолите и побиберите, па их пропржите на уљу. Kада окренете месо на другу страну додајте сецкану шаргарепу. Затим додајте боранију и сецкани црни лук. Поклопите и динстајте око 8 минута на средњој температури. Након тога додајте кромпир исечен на веће коцке. Сипајте литар воде и поклопите. Kувајте на лаганој температури око 20 минута. Пред крај сипајте парадаз сок и зачините по жељи. Kувајте још 5 минута на лаганој температури.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Извор: Ствар укуса

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...