Паприке печене у кајмаку: Као предјело или главно јело, овај специјалитет ћете обожавати

Традиционалан специјалитет са југа наше земље врло се једноставно и брзо спрема, а његов укус осваја сваког ко га проба.

За паприке печене на кајмаку треба вам свега 4 састојка: дугуљасте паприке, мало уља, 50 грама маслаца и 4 кашике кајмака.

Припремају се на следећи начин:

паприке печене у кајмаку

Испеците црвене слатке паприке у рерни или на роштиљу. Затим их на врло мало уља пржите са обе стране.

Истопите 50 грама маслаца и додајте 4 кашике кајмака, па све то измешајте и посолите по укусу. На крају прелијте црвене печене паприке овим преукусним сосом од кајмака.

паприке печене у кајмаку

Stil

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...