Ручак готов за трен: Пикантно, кремасто пилеће месо, толико мекано да се топи у устима

0
2768

Kремасто пилеће месо које се топи у устима.

Потребно је:

око 300 до 400г пилећег белог меса
50г отопљеног маргарина
5 кашика павлаке
1 кашика презли
3 чена белог лука / може и више ако волите
кромпир прокуван / у сразмери са величином ватросталне чиније
вегета, со, бибер или неки зачин по жељи
Припрема:

Pročitajte i  Непревазиђене мудрости монаха са Свете горе: Моћне лекције које ће вам показати ПРАВИ пут!

Пилеће бело месо исећи на шницле. Усолити га вегетом или сољу. Добро утрљати тако да добро упију. По укусу можете ставити и бибер да добије лепши укус.

Узети ватросталну чинију и у њу на дно поређати кромпир који сте претходно ољуштили и исекли на шните. Затим га мало посолити или зачинити вегетом. Одозго ређајте бело месо које сте умочили у истопљени маргарин.

Pročitajte i  Рука Светог Јована Крститеља: Светиња која је прешла велики пут од Јерусалима до Цетиња

Затим павлаку ставити у једну посуду и у њу ставити презле и вегету, бибер и бели лук. То све лепо промешати и ставити преко пилетине.

Kад сте истрошили павлаку лепо је размажите и спремно је за печење.На почетку ставите фолију преко посуде да се не би одмах запекло.

Нека се пече око 30 минута. Пред крај печења скините фолију да се мало запече.

Pročitajte i  Холивудске звезде православне вере: Ове светске звезде славе наш Божић

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име