Бакин ручак на кашику: Пилећи паприкаш са домаћим кнедлама мелем је за организам

0
1524

Потребни састојци:

600 гр пилећег меса, мало сувих ребара, 1 главица црног лука, 1 паприка свежа или из замрзивача, 300 грама младих кромпирића, алева паприка, лист першуна, 1 коцка младог купуса, 1 кашика ајвара, 1 парадајз, со, бибер, паприка млада љута, 1 већа шаргарепа, мало белог лука, мало бибера у зрну, ловоров лист, уље.

За кнедлице:

Pročitajte i  Данас је Спасовдан, дан који доноси СРЕЋУ: Све планове које имате обавезно започните!

2 кашике брашна, 1 кашичица гриза, 1 јаје, мало уља.

Начин припреме:

На уљу пропржити ситно сецкан лук, додати сецкану свежу паприку, на колутове исечену шаргарепу, исецкан млади купус. Потом додати месо, младе кромпириће, алеву паприку, бели лук, бибер у зрну, ловоров лист, додати мало воде и продинстати.

Додати и љуту младу папричицу. Kад се месо и кромпир скува додати кашику ајвара, мало зачина и соли.

Pročitajte i  Десило се на Острогу: Прича оца Гојка Перовића која ће вас научити како да никог не осуђујете!

Направити кнедле са јајетом, брашном гризом и мало уља. Вадити кашичицом и кувати пар минута док кнедле не постану мекане.

Додати млевеног бибера и першуновог листа.

Наш ручак је готов!

Уживајте, пријатно!

Извор: Kод баке у гостима

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име