Писмо мајке основној школи која је увела обавезну Ноћ вештица о коме бруји Србија: “Ми смо Светосавци, нисмо западна колонија”

5
8160

Друштвеним мрежама кружи писмо мајке православке, светосавке, која је упутила писмо државној основној школи, због наређења деци да донесу “вештичје” реквизите и славе “амерички, сатанистички празник Ноћ вештица”.

Писмо мајке Д. М. из Београда преносимо у целости:

“Поштовани, поводом ваше сугестије да деца 31.10. у школу донесу реквизите којим би прослављали амерички сатанистички празник “Ноћ вештица”, који директну везу има са нечистим силама и мртвим људима, овим путем вас обавештавам да ја као родитељ не дозвољавам да моје дете буде саучесник у скрнављењу православља и Светог Луке који се истог дана прославља као крсна слава.

Pročitajte i  Овако је говорио Бранко Ћопић: Песма која нам свима призове сету и дивне успомене на прву ђачку љубав

Ми смо Светосавци и живимо у православној Србији и нисмо западна колонија која ће да потписује пакт са ђаволом, а ово што ви радите је дирекно повезивање са мрачним силама. Ма колико да вам делује смешно и забавно, ово нису ствари за игру.

Ми смо изражено религиозна породица и по Уставу ове земље имамо право да слободно исповедамо и чувамо веру својих предака, тако да је ваш предлог у директној супротности са нашим поимањем живота и правих вредности.

Pročitajte i  Рецепт за манчмело - Јефтин, брз и преукусан колач који ће сви обожавати

Ваш изговор не сме да буде да је то амерички празник и да су деца обавезна да по школском плану и програму показују наклоњеност нацији која нас је уништила, засула уранијомом и допринела да су наше клинике препуне болесних људи, жена и деце, баш због тих који упорно раде на сатанизацији ове мученичком крвљу натопљене земље.

Pročitajte i  Правила која важе за све грађане: У тренутку кад број оболелих расте, ОВО морате знати!

Ово није Америка, ово је Србија. Моје дете нико не сме без моје дозволе да шминка нити облачи у костим вештице па макар ни у шали нити у игри која је понављам духовно опасна по душу деце и свих нас. Уколико ми дете будете казнили због неодобравања прославе вештица – сатане, обратићу се вишим инстанцама и заштитнику грађана.

С поштовањем, мајка Д.М. Београд. +++”

Inicijalizacija u toku...

5 KOMENTARA

  1. Mogu samo da dodam da su uskrs i božić takođe na velike satanističke datume. Gospod Hrist nije tražio da mu se slavi ni rođendan ni upokojenje. No mi svetosavci smo jeretici kao i katolici. Kome bajete kada badnjak palite?
    Oče naš čitate a ne razumete.Amin

  2. Samhain je paganski praznik. Pagani nemaju nikakve veze sa sotonom, cak nisu ni imali pojam o takvom entitetu. Nije postojala sotona…. Sotoni su hrišćani dali moć – kroz strah.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име