Pismo majke osnovnoj školi koja je uvela obaveznu Noć veštica o kome bruji Srbija: “Mi smo Svetosavci, nismo zapadna kolonija”

5
7102

Društvenim mrežama kruži pismo majke pravoslavke, svetosavke, koja je uputila pismo državnoj osnovnoj školi, zbog naređenja deci da donesu “veštičje” rekvizite i slave “američki, satanistički praznik Noć veštica”.

Pismo majke D. M. iz Beograda prenosimo u celosti:

“Poštovani, povodom vaše sugestije da deca 31.10. u školu donesu rekvizite kojim bi proslavljali američki satanistički praznik “Noć veštica”, koji direktnu vezu ima sa nečistim silama i mrtvim ljudima, ovim putem vas obaveštavam da ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete bude saučesnik u skrnavljenju pravoslavlja i Svetog Luke koji se istog dana proslavlja kao krsna slava.

Pročitajte i  Mirjana Bobić Mojsilović: Zavist nikada ne ugrožava onoga kome zavide, nego samo onoga ko zavidi

Mi smo Svetosavci i živimo u pravoslavnoj Srbiji i nismo zapadna kolonija koja će da potpisuje pakt sa đavolom, a ovo što vi radite je direkno povezivanje sa mračnim silama. Ma koliko da vam deluje smešno i zabavno, ovo nisu stvari za igru.

Mi smo izraženo religiozna porodica i po Ustavu ove zemlje imamo pravo da slobodno ispovedamo i čuvamo veru svojih predaka, tako da je vaš predlog u direktnoj suprotnosti sa našim poimanjem života i pravih vrednosti.

Pročitajte i  Vodič za muvanje Srpkinja: Razbesneće vas recepti jednog stranca za osvajanje naših devojaka

Vaš izgovor ne sme da bude da je to američki praznik i da su deca obavezna da po školskom planu i programu pokazuju naklonjenost naciji koja nas je uništila, zasula uranijomom i doprinela da su naše klinike prepune bolesnih ljudi, žena i dece, baš zbog tih koji uporno rade na satanizaciji ove mučeničkom krvlju natopljene zemlje.

Pročitajte i  Lako se pravi: Sirup od tri prirodna sastojka koji čisti pluća od katrana i toksina

Ovo nije Amerika, ovo je Srbija. Moje dete niko ne sme bez moje dozvole da šminka niti oblači u kostim veštice pa makar ni u šali niti u igri koja je ponavljam duhovno opasna po dušu dece i svih nas. Ukoliko mi dete budete kaznili zbog neodobravanja proslave veštica – satane, obratiću se višim instancama i zaštitniku građana.

S poštovanjem, majka D.M. Beograd. +++”

Inicijalizacija u toku...

5 KOMENTARA

  1. Mogu samo da dodam da su uskrs i božić takođe na velike satanističke datume. Gospod Hrist nije tražio da mu se slavi ni rođendan ni upokojenje. No mi svetosavci smo jeretici kao i katolici. Kome bajete kada badnjak palite?
    Oče naš čitate a ne razumete.Amin

  2. Samhain je paganski praznik. Pagani nemaju nikakve veze sa sotonom, cak nisu ni imali pojam o takvom entitetu. Nije postojala sotona…. Sotoni su hrišćani dali moć – kroz strah.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime