Почиње новогодишња чаролија на београдским пијацама

0
479

 ЈКП „Градске пијаце“ у периоду од 25. до 30. децембра, традиционално као и сваке године, организује „Новогодишње маркете“ на три београдске пијаце: „Каленић“,  „Земун“ и „Палилула“  у периоду од 8 до 16 часова.

Богата понуда намирница за новогодишњу трпезу, пригодни поклони и новогодишње декорације, красиће тезге најпосећенијих пијаца. Многобројни излагачи, пољопривредни произвођачи из целе Србије, млади креативци, дизајнери, уметници, занатлије, изложиће најтраженије зимске ђаконије, актуелне модне производе, аксесоаре и природну козметику. За суграђане који желе да обрадују своје најмилије, београдске пијаце биће права места за куповину јединствених и необичних новогодишњих поклона. Разноврстан избор украса направљених од керамике, дрвета, стакла и других материјала,  наћи ће се на новогодишњим тезгама.

Као друштвено одговорно предузеће, пажњу и простор посветићемо и члановима Удружења „Звуци срца“ које окупља децу ометену у развоју. Чланови тог Удружења ће изложити своје радове 25. децембра на пијаци „Каленић“, у оквиру Новогодишњег маркета.

Како бисмо употпунили новогодишњу чаролију, ЈКП „Градске пијаце“ 26. децембра припрема новогодишње изнанађење за наше најмлађе суграђане.

Позоришна представа „Новогодишња заврзлама принца Жабе“, одржаће се на пијаци „Каленић“ 26. децембра, са почетком у 10:30 часова, док ће малишани на пијаци „Земун“ уживати у представи „Новогодишња заврзлама Хуан Пабла Мексикана“ 26. децембра, са почетком у 11:30 часова.

После „решавања новогодишњих заврзлама“, на пијаце „Каленић“ и „Земун“ долази најомиљенији дека са Северног пола – Деда Мраз и доноси слатке пакетиће, које је за наше најмлађе припремила компанија „Бамби“. Београдске пијаце су посебно у време новогодишњих празника испуњене позитивном енергијом и смехом.

Овом приликом се захваљујемо компанији „Бамби“ која је препознала београдске пијаце као чуваре традиције и места породичне набавке.

Дођите на Вашу омиљену пијацу, понесите добро расположење и будите део новогодишње магије!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име