Počinje novogodišnja čarolija na beogradskim pijacama

0
908

JKP „Gradske pijace“ u periodu od 25. do 30. decembra tradicionalno, kao i svake godine, organizuje „Novogodišnje markete“ na tri beogradske pijace: „Kalenić“,  „Zemun“ i „Palilula“  u periodu od 8 do 16 časova.

Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trpezu, prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge najposećenijih pijaca. Mnogobrojni izlagači, poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije, mladi kreativci, dizajneri, umetnici, zanatlije izložiće najtraženije zimske đakonije, aktuelne modne proizvode, asesoare i prirodnu kozmetiku. Za sugrađane koji žele da obraduju svoje najmilije, beogradske pijace biće prava mesta za kupovinu jedinstvenih i neobičnih novogodišnjih poklona. Na novogodišnjim tezgama naći će se i raznovrstan izbor ukrasa napravljenih od keramike, drveta, stakla i drugih materijala.

Pažnju i prostor kao društveno odgovorno preduzeće posvetićemo i članovima Udruženja „Zvuci srca“ koje okuplja decu ometenu u razvoju. Na pijaci Kalenić 25. decembra  članovi tog Udruženja izložiće svoje radove u okviru Novogodišnjeg marketa.

Kako bismo upotpunili novogodišnju čaroliju 26. decembra JKP „Gradske pijace“ priprema novogodišnje iznanađenje za naše najmlađe sugrađane.

Na pijaci Kalenić održaće se pozorišna predstava „Novogodišnja zavrzlama princa Žabe“, dok će mališani na pijaci Zemun uživati u predstavi „Novogodišnja zavrzlama Huan Pabla Meksikana“.

Posle „rešavanja novogodišnjih zavrzlama“, na pijace Kalenić i Zemun dolazi najomiljeniji deka sa severnog pola – Deda Mraz i donosi slatke paketiće.

Beogradske pijace su u vreme novogodišnjih praznika posebno ispunjene pozitivnom energijom i smehom, a značajni popusti samo doprinose veseloj i bajkovitoj atmosferi.

Dođite na Vašu omiljenu pijacu, ponesite dobro raspoloženje i budite deo novogodišnje magije!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime