Похована пилетина из рерне готова зачас: Нема прскања уља и мириса хране по целој кући

0
1009

Потребни састојци:

500 г пилећег филеа,
2 јаја,
1 шоља презли,
1 шоља брашна,
сусам,
мало уља или масти,
со и бибер.

Припрема:

Бело месо исеците на тање шницле, посолите и побиберите.

У једну посуду ставите брашно, у другу умућена јаја и једну кашику уља, а у трећу посуду измешајте презле и сусам. Месо прво уваљајте у брашно, па у јаја и на крају у презлу са сусамом.

Pročitajte i  Слава и обичаји: Које су дужности домаћина и домаћице на дан и уочи славе

У тепсију ставите папир за печење и поређајте уваљане шницле, између меса ставите или сипајте по мало масти или све прелијте са мало уља. Ставите у загрејану рерну на 220 степени. Све пеците око 20 минута на истој температури.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име