Ручак за памћење: Похована пилетина у сосу од печурака

Похована пилетина сигурно спада у јела која се лако спремају и имају сјајан укус.

На Јутјуб каналу Код баке у гостима пронашли смо фантастичан рецепт за ово јело. Пратите упутства, погледајте видео и обрадујте своју породицу феноменалним ручком!

За поховану пилетину у сосу од печурака потребно је:

Пар пилећих груди; 3 јаја; со; бибер; брашно; презле; 200 гр киселе павлаке; мало сенфа; 1/2 кесице инстата од печурака; уље; першунов лист.

Припрема: Месо исећи на шницле и излупати, посолити, побиберити и намазати сенфом уваљати у брашно, па у умућана јаја које смо посолили. Шницле провући кроз презле и пржити на уљу да порумене.

Вадити на папирну салвету да упије вишак масноће. У тигањ ставити мало масноће убацити сецкан бели лук, затим додати павлаку да се истопи. Инстант од печурака ставити у чинију додати мало воде размутити и убацити у павлаку и промешати да само прокључа.

Склонити са шпорета. Шницле поређати у тањир па их прелити са преливом од печурака и павлаке. Уживајте!

Бакина кухуња

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...