POHOVANA RIBA U SMESI OD PIVA: Manastirski recept za posne dane

Sastojci

1 manja flaša piva
2 šolje brašna
1 kašičica praška za pecivo
500 g fileta morske ribe
so i biber
brašno za umakanje
ulje za prženje

pohovana riba sa pivom

Priprema
U činiju sipajte pivo, 2 šolje brašna, prašak za pecivo. Začinite solju i biberom. Uvaljajte ribu u preostalo brašno i otresite višak. Umačite komade ribe u pripremljenu smesu od piva, ali je ostavite u smesi 10-ak minuta pre nego što je izvadite. Pržite u zagrejanom dubokom ulju dok ne dobije zlatnu boju, oko 5-7 minuta. Ocedite na ubrusima i poslužite odmah uz kriške limuna, tartar sos i povrće po želji.

Fish and chips.

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...